2a divisió FEF

“La renovació? Les dues parts ens hem donat temps per reflexionar”

2a divisió B. L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va oferir una entrevista a través de les xarxes socials del club garrotxí en què va repassar diversos temes sobre l’entitat, l’equip i aspectes personals

L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido va oferir fa dos dies una entrevista a través de les xarxes socials del club de la Garrotxa. Amb preguntes realitzades per aficionats del conjunt olotí, el tècnic valencià va repassar diversos aspectes d’interès.

La renovació, aturada

“Fins ara no m’he plantejat el tema de la renovació a fons ja que he estat molt centrat en els entrenaments i la competició i no val la pena ara pensar en el futur. El club i jo mateix ens hem donat temps per reflexionar i valorar què és el millor pels dos i en poc temps ens ajuntarem i decidirem que passa el curs vinent. Només puc dir que estic molt a gust, feliç i molt agraït per tot el que estic vivint. Veurem que passa en el futur però passi el que passi jo sempre estaré agraït a l’Olot”.

Referents futbolístics

“No tinc un referent únic i exclusiu, ni com a equip ni com a entrenador. Sí és cert que el Barça de Guardiola em va marcar molt ja que vaig tenir la sort d’enfrontar-me a ells amb el Vila-real. Em van semblar un equip inigualable i aquest estil de joc m’atrau molt.

També aprenc d’altres entrenadors amb una altra idea contrària. Potser en la gestió d’equip o del desenvolupament del partit m’aporten coses. En aquest grup tercer hi ha grans entrenadors i un pot aprendre de Manolo González o Òscar Cano, estic obert a fer-ho de tothom”.

L’importància del grup

El factor humà és vital i que hi hagi un grup compromès, unit i amb uns valors clars és molt important. El futbolista ha d’entendre on juga i al club que pertany. Sobretot, el jugador ha de tenir ganes de créixer i intentar disfrutar. A nivell futbolístic hi ha altres aspectes en consonància amb un model de joc definit i que el jugador se senti a gust. Que el grup sigui feliç i estigui content és vital”.

El salt qualitatiu

“Quan vaig arribar estàvem en una situació complicada. Érem penúltims a set de la salvació. Sempre vaig dir que el club podia deixar de ser un equip ascensor i veia situacions que em feien pensar que podíem fer un pas endavant i ho hem demostrat. Play-off? Està en les nostres mans, lluitarem per estar el més a prop però el grup tercer és molt complicat i serà difícil. El nostra objectiu era salvar la categoria i créixer i això ho estem fent. Veurem fins on som capaços d’arribar.”, ha sentenciat Raúl Garrido, confinat a casa seva, a València, amb la seva família però amb ganes de tornar a gaudir del futbol i de la competició.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)