Territorial

La FCF fa un ERTO que afecta 169 empleats

ERTO. La federació catalana de futbol adopta aquesta mesura i comunica la reducció de jornada al 25% d’un total de 17 treballadors més. També suspèn els pagaments a professionals externs i als proveïdors

Si ahir era el Barça qui ho comunicava i aquest matí ho feia oficial també l’Espanyol, aquesta tarda ha estat la federació catalana de futbol qui ha anunciat que també farà un ERTO. L’ens federatiu també s’ha vist obligat a adoptar aquesta mesura igual que molts clubs catalans professionals i també del futbol més modest.

“La Federació Catalana de Futbol comunica que ha presentat davant l’autoritat laboral un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per causes de força major a partir del pròxim 1 d’abril, davant la proclamació de l’estat d’alarma i les mesures extraordinàries en matèria de salut pública adoptades per la crisi de la COVID-19. Aquesta sol·licitud s’ha realitzat pel cessament forçós de l’activitat, després de la suspensió de totes les competicions, i en quedar prohibida la pràctica esportiva en camps i pavellons mentre duri aquest episodi”, diu el comunicat.

L’expedient afecta les catorze delegacions i comporta la suspensió del contracte de treball de 169 treballadors de l’estructura federativa, i la reducció de jornada al 25% d’un total de 17 treballadors, amb la finalitat de mantenir uns serveis mínims d’atenció al públic, que es comunicaran properament.

Addicionalment, s’ha pres la decisió de suspendre tots els pagaments a professionals externs i als proveïdors no essencials fins que es recuperi la situació de normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)