2a divisió FEF

Lluís Aspar i l’Olot, campions virtuals

2a divisió B. El club garrotxí, representat pel central de Molló, va guanyar el ‘play-off’ de la categoria disputat entre els quatre millors classificats del torneig de cada un dels quatre grups

L’Olot va guanyar ahir el play-off de segona B. Aquesta afirmació segurament forma part d’un somni per a molts aficionats del conjunt garrotxí però Lluís Aspar ho va aconseguir després de superar en la final el Cartagena, representat per Manu Viana. El món virtual, que fa temps està guanyant terreny a les xarxes socials amb milions de seguidors va permetre a l’Olot poder celebrar, encara que anecdòticament, una fita encara poc probable a la vida real.

La iniciativa, amb finalitat solidaria, va iniciar-se en ple confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, quan es van organitzar quatre tornejos entre tots els representants de cada grup de segona B. Els quatre millors representants dels quatre grups que formen la categoria es van classificar pel play-off virtual que va tenir el seu desenllaç ahir.

Lluís Aspar, comandant el Wolverhampton, i l’Olot van poder accedir a les semifinals del torneig del grup 3, on van caure eliminats pel Prat d’Àlex Pachón, el davanter cedit pel Girona al conjunt potablava, guanyador final del torneig. En les eliminatòries de play-off, però, Aspar no va fallar i després d’eliminar Álex Petxa (Real Sociedad B), Adrián Sánchez (Talavera) i Jonathan González (Osasuna B) va plantar-se a la final per superar 5-0 a Manu Viana (Cartagena): “M’ho he passat molt bé i ha estat entretingut. Espero que tothom s’ho passés bé igual com jo. Hem pogut portar a l’Olot el més amunt possible, el lloc on mereix”, comentava el central de Molló, Lluís Aspar, un gran representant per al conjunt de la Garrotxa.

Pensant en el món real

Una vegada complert l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a la lluita del coronavirus, passar-ho bé i fer-ho passar bé a la gent –els partits es podien seguir a través de la plataforma Twitch, amb comentaristes de luxe–, Aspar torna a connectar, ara amb la realitat, per focalitzar-se en els objectius de l’Olot en el que queda de curs: “Ara ve el més important la temporada real continuarà i hi tenim molt a dir. Amb el suport de l’afició podem fer la millor temporada de la història del club i, per què no, somiar” deia el defensa de 20 anys, amb ganes de tornar a calçar-se les botes i trepitjar el terreny de joc, i és que, per Aspar l’aturada ha estat més llarga de l’habitual ja que just quan es va ajornar la lliga s’havia recuperat d’una lesió que es va fer el 9 de febrer al camp del València Mestalla –quan millor rendiment havia mostrat–, que li va fer perdre’s les quatre jornades posteriors.

EL PROTAGONISTA

Ara ve el més important, la lliga real continuarà i hi tenim molt a dir. Amb el suport de l’afició podem fer la millor temporada de la història del club i, per què no, somiar
M’ho he passat molt bé i ha estat entretingut. Espero que tothom s’ho passés igual de bé
Lluís Aspar
central de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)