2a divisió FEF

El recurs del Vila-real B podria deixar el Castelló fora del play-off

2aB. L’equip groguet va guanyar a Castalia a la primera volta, però va ser sancionat per la federació amb tres punts menys per alineació indeguda; ara espera una resposta del TAD

La proposta federativa de finalitzar les competicions no professionals, amb l’opció de fer-ho amb una promoció d’ascens a un partit entre els equips que actualment ocupen les quatre primeres places, podria estar condicionada en el Grup III pel recurs pendent de resolució interposat pel Vila-real B davant el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD).

El club de la Plana va presentar un recurs davant el TAD per recuperar els punts perduts per la sanció que va rebre per alineació indeguda en el partit disputat davant el CD Castelló, a Castalia, en la primera volta, en el qual es va imposar per 1-2. En aquell enfrontament, el Vila-real B va acabar amb només vuit jugadors després de patir tres expulsions, dels quals només sis comptaven amb fitxa del filial, fet que va ser denunciat pel Castelló.

Tant el Comitè de Competició, com el d’Apel·lació, van fallar a favor del Castelló i li van donar el partit per guanyat. El Vila-real va recórrer a mitjans del mes de febrer davant del TAD, al·legant que aquesta situació només es va donar durant uns pocs segons i que va succeir per circumstàncies del partit, sense premeditació.

En el cas que el TAD fallés a favor de el Vila-real B, l’equip groguet sumaria tres punts més i el Castelló es quedaria amb tres punts menys, el que canviaria l’actual situació classificatòria. El Castelló, que és l’actual líder, sortiria de la zona de promoció d’ascens, en la qual entraria el Vila-real B, i empataria a 49 punts amb el Barcelona B, el Sabadell i el Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)