2a divisió FEF

Premi al gol estratosfèric d’Álex Collado

2a divisió B. La genial acció del migcampista del Barça B contra l’Atlètic Llevant, en la jornada 6, guanya clarament la votació al millor gol de la categoria

El colossal gol que va signar el blaugrana Álex Collado davant l’Atlètic Llevant, a l’Estadi Johan Cruyff, ha estat triat pels usuaris de Twitter com el millor de la temporada a segona B. Després d’una llarga votació, organitzada per la Federació Espanyola de Futbol, la jugada del genial futbolista del Barça B ha merescut el 67% dels vots. En segon lloc ha quedat el gol d’un altre jugador del filial blaugrana, Guillem Jaime, amb el 33%.

El golàs de Collado va tenir lloc el 29 de setembre passat, en la jornada 6. El sabadellenc va rebre la pilota a la banda esquerra i, sense gaire espai, va desfer-se de quatre defensors amb una doble trepitjada dins de l’àrea i una sotana. Després, va definir amb una rematada de taló sorprenent el porter en la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)