2a divisió FEF

L’Olot vol ser escoltat

2a divisió B. El club olotí envia a la RFEF la seva posició sobre la proposta de l’ens estatal per acabar les categories no professionals

Si bé contactar amb la RFEF de vegades és com parlar amb un mur, davant la importància del moment i les decisions que s’han de prendre, l’Olot vol dir-hi la seva com a part implicada i ahir va enviar a l’ens estatal la seva posició sobre la proposta llançada dimarts.

El conjunt de la Garrotxa vol ser escoltat, igual que els altres clubs que reclamen un play-off exprés de vuit equips en comptes de quatre: “Ha de quedar clar que, sobretot, el que preval és la salut. Acceptem que no hi hagi descensos i amb això queda solucionada la part baixa, però en la noble queda tot a mig camí. Volem que el play-off s’ampliï a vuit equips, ja que és la manera de fer contents més equips davant un acabament de la lliga quan faltaven 30 punts per disputar-se”, comenta el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, que hi afegeix: “Tampoc s’haurien de disputar molts més partits. Creiem, però, que és una decisió molt complicada i no entrarem en litigis, només demanem que se’ns escolti i se’ns valori la nostra proposta”, sentencia Raset.

Sense descensos tota la part baixa queda contenta, però per dalt només hi queden quatre clubs
Sergi Raset
director esportiu de l’Olot
Patrocini

El Lleida manté l’aposta en ferm

El conjunt lleidatà va enviar també una resposta a la proposta de la RFEF de dimarts en què exposava que legalment no és acceptable que es doni per acabada la lliga però es continuï amb un play-off exprés. Els de la Terra Ferma al·leguen que mentre duri la pandèmia no té sentit tornar a l’activitat i demanen a l’ens que prepari un estudi econòmic sobre les decisions que es vol adoptar per a la categoria. El Lleida no entén com uns futbolistes podran jugar i els altres no, i es guarda l’opció d’emprendre accions legals per protegir la salut dels implicats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)