2a divisió FEF

A l’Olot, club i jugadors reclamen un play-off entre els vuit primers

2a divisió B. El club garrotxí explica el seu posicionament en un comunicat recolzat per els jugadors i el cos tècnic

L’Olot ha fet pública a última a hora de la tarda la seva postura referent a la proposta efectuada per la federació espanyola aquesta setmana de deixar per finalitzada la lliga, sense descensos i resoldre els ascensos amb un play-off express. En la nota, l’entitat presidida per Joan Agustí ha explicat que creu que “el just seria que la competició s’acabi jugant amb els seus 38 partits quan les autoritats sanitàries ho permetin i amb totes les garanties possibles”, però a l’entendre que això no és possible ara mateix ha procedit a manifestar el seu posicionament.

El club garrotxí ha afirmat estar d’acord amb què no baixi cap equip a tercera i també que els play-offs es disputin entre equips del mateix grup, però que inclogui als vuit primers classificats i no als quatre. “Jugar entre equips del mateix grup que tinguin possibilitats de lluitar per l’ascens amb un play-off amb els 8 primers de la classificació actual”, diu el comunicat. Finalment, posant-se en l’escenari que hi hagi 98 equips el curs vinent a segona B ha indicat que “potser seria el moment d’organitzar els 5 grups en dos nivells diferenciats que ajudin al procés de professionalització de la categoria ja iniciat per la federació”.

Paral·lelament a aquest comunicat, la plantilla ha ofert una altra nota signada pels jugadors i el cos tècnic en què subscrivien les paraules del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)