2a divisió FEF

El Lleida es prepara per competir

2a divisió B. El conjunt de la Terra Ferma ha comprat un centenar de tests per tal que tots els membres del club passin la prova i així enviar un informe jurídic a la FEF i el CSD que demostri que està en condicions de tornar a jugar

El Lleida Esportiu podria estar preparant el terreny per tornar a competir quan sigui necessari o, si més no, per pressionar a la FEF i el CSD en la decisió sobre com acabar la competició: amb un play-off exprés entre els quatre primers, entre els vuit primers, o no jugar i que pugi el primer classificat.

Segons una informació de Catalunya Ràdio, el club de la Terra Ferma ha comprat un centenar de test ràpids per tal que els jugadors, tècnics i empleats del club passin la prova. L’entitat lleidatana tancarà un informe per enviar-lo a la FEF i el CSD per demostrar així que està en condicions de competir quan ho determinin els estaments competents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)