2a divisió FEF

‘Play-off’ exprés i sense descensos a segona B i tercera divisió

Decisió ferma. La FEF ha comunicat a les federacions territorials una decisió que s’haurà d’aprovar en la junta de demà i ratificar per la comissió delegada

La FEF mou fitxa i després de rebre el vistiplau i el recolzament del CSD per prendre qualsevol decisió en relació al futbol no professional, ha comunicat la decisió ferma a les federacions territorials de mantenir la proposta que ja va fer fa un mes de donar per acabada la competició de manera precipitada, organitzar un play-off exprés per determinar ascensos en una única seu i no fer baixar a cap equip.

A segona B

Segons una informació de la SER, en la categoria de bronze s’organitzarà un play-off en una seu única que determinarà els quatre equips que pugen a segona A entre els actuals quatre primers classificats de cada un dels quatre grups. D’aquesta manera, el Barça B, el Sabadell i el Cornellà seran els representants catalans que optaran a l’ascens a plata. A més, el fet que no hi hagi descensos salva al Badalona i el Prat –en descens directe a la conclusió de l’última jornada disputada el març passat.

A tercera

Pel que fa a tercera divisió, la FEF ha decidit que els quatre primers classificats de cada grup en el moment de l’aturada disputaran un play-off entre ells en una seu de la pròpia comunitat, a més de no aplicar tampoc cap descens. En el cas del grup 5 de Catalunya; l’Hospitalet, el Terrassa, el Sant Andreu i l’Europa seran els equips que lluitaran per jugar a segona B la campanya vinent.

Reestructuració obligada

El fet que no hi hagi descensos a tercera però si 18 ascensos a segona B obligarà a la FEF a reestructurar el bronze. L’ens preveu crear un nou grup cinquè a la categoria pel curs vinent i pel 2021/22 dos grups nous entre la segona A i la segona B, l’anomenada segona B PRO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)