2a divisió FEF

Satisfets de saber el final i de les mesures aplicades

2a divisió B. El Llagostera rep amb els braços oberts la decisió final de la federació, sobretot per demorar la creació d’una nova categoria una temporada fins, fins la 2021/22

Conscients des de fa setmanes que la lliga no es reprendria i amb la tranquil·litat que dona està en una situació on era impossible jugar una promoció d’ascens ni de perdre la categoria, el Llagostera està content de poder donar ja la temporada per acabada oficialment i accepta unes mesures que, en línies generals, considera justes. “Qualsevol decisió presa no podia agradar a tothom, però el que s’ha fet és una decisió prou encertada. Si consideres que no hi ha d’haver descensos molt bé, i sobre el play-off el més lògic és que fos entre els quatre primers. Si el juguen vuit el novè, que pot estar empatat et punts, et dirà que és injust i així no acabaries mai. Per tot això donem recolzament total a la federació perquè la situació era difícil”, destaca el tècnic i director esportiu Oriol Alsina.

A Llagostera s’han celebrat, sobretot, dues coses. Una que arribi una resolució que s’esperava amb ànsia i la segona, que la temporada que ve no hi hagi ja una 2a B PRO com s’havia especulat. “Si s’ha de fer una nova categoria no ha de tenir res a veure amb la situació com ha acabat aquesta. Alguns clubs volien pujar ja una categoria sense jugar, però el més lògic és el que serà, que l’any que ve cadascú s’ho pugui guanyar o no sobre el camp”, valora Alsina. Ara bé, els llagosterencs esperen encara respostes per planificar ja la temporada que ve, i és que creuen que falta informació. “Entenem molt bé que no es pugui saber quan començarà la temporada però necessitem saber com seran les lligues, quants equips es classificaran per pujar a cada categoria, fins quan no hi podrà haver públic... Totes aquestes coses afectes als ingressos que has de preveure i a la plantilla que has de confeccionar, així que és necessari saber-ho aviat. Esperem, i crec, que així sigui”, analitza el tècnic d’Arenys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)