3a divisió FEF

Amb la satisfacció que dona assegurar una permanència

3a divisió. A Banyoles la decisió de la FEF ha permès complir l’objectiu de la permanència. El club està d’acord amb la decisió, però li hauria agradat guanyar-s’ho al camp

La decisió de donar per acabades les lligues de 2a B i 3a divisió sense que hi hagi descensos ha permès al Banyoles assegurar la permanència, que era l’únic objectiu quan va començar la temporada. D’aquesta manera, és lògic que el club hagi vist de bon ull les mesures preses per la FEF, que, més enllà del benefici que ha suposat, consideren que són les més justes. “Ens alegrem molt d’haver complert amb l’objectiu de la permanència, perquè salvar la categoria era l’únic a cosa que teníem al cap. Lògicament, però, ens hauria agradat poder-ho aconseguir sobre el camp. No és cap secret que la pandèmia ens va agafar en un mal moment, en una llarga ratxa sense guanyar, i hauríem hagut de canviar aquesta dinàmica. De totes maneres, ara que s’han confirmat les mesures que ja es veien a venir, creiem que són les més correctes perquè no es treu el dret adquirit als equips que estaven en descens i es premia els equips que estaven a dalt”, resumeix el president del club, Pau Teixidor, conscient que amb descensos, tot i no estar en la zona vermella, el Banyoles s’hauria pogut veure afectat pels descensos compensats.

D’aquesta manera, a Banyoles hi ha una bona rebuda de tot el que s’aplicarà en els pròxims mesos, ja que des del club s’entén que no hi havia gaires més opcions, sobretot veient com països de l’entorn anaven cancel·lant fins i tot les lligues professionals. “Sempre partirem de la base que no hi ha res just. De fet, la idea d’acabar la temporada actual quan es pogués tampoc era justa, perquè els efectes secundaris de l’aturada haurien canviat les situacions de cada equip. Era com fer una lliga nova d’onze jornades”, diu Teixidor.

L’únic aspecte que no ha convençut el Banyoles és la demora en la presa de decisions. “Només hauria demanat que s’hagués pres la decisió abans, perquè s’anaven donant escenaris que només han portat a conflictes entre clubs i s’ha generat una tensió que no toca. Hi ha un òrgan que ha de decidir i com més ràpid, millor”, subratlla Teixidor.

Sense entrenador

La decisió de donar per acabades les lligues ha arribat quan l’equip no té entrenador, després de la renúncia d’Adam Fontes un cop va saber que no es comptava amb ell per al curs vinent. Sobre aquest aspecte, un cop es té la garantia que l’equip competirà a 3a el curs que ve, el Banyoles ja ha posat fil a l’agulla a la recerca d’un nou tècnic i podria tenir la feina enllestida la setmana que ve.

LA VALORACIÓ

Creiem que són les mesures correctes perquè no es treu el dret adquirit als equips de baix i es premia els que estaven a dalt
Hauria demanat que tot fos més ràpid, perquè s’han donat escenaris que han generat conflictes
Pau Teixidor
president del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)