Girona

Pep Lluís Martí: “Els jugadors han tornat amb la passió que es requereix”

Entrenament.El tècnic del Girona ha valorat el retorn després de la primera sessió que ha fet l’equip a La Vinya, després de pràcticament dos mesos d’aturada

El Girona ha fet avui la primera sessió d’entrenament a La Vinya després de gairebé dos mesos d’aturada. La sessió, que ha durat tot el matí, s’ha realitzat amb grups reduïts de quatre o cinc jugadors –per mantenir la distància– que s’han exercitat individualment, treballant sobretot l’aspecte físic. Després de la sessió el tècnic Pep Lluís Martí ha valorat el retorn a la feina. “Els jugadors han tornar amb la passió que requereix aquest esport, i és que tenen la il·lusió de començar com abans millor, però amb les precaucions necessàries, i és que sabem que per sobre de tot hi ha la salut”, ha destacat Martí sobre l’actitud de l’equip, abans de remarcar què serà el més important aquests dies: “És com una pretemporada però segurament els jugadors tornen pitjor que després d’un estiu. Veurem com evolcuionen els dies i evidentment ens preocupa el tema de les possibles lesions, però ho treballarem amb calma. Ens hem de centrar sobretot en l’aspecte físic i també en el tècnic per recuperar sensacions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)