Girona

Juanpe: “Hem d’anar a poc a poc”

2a divisió A. El central del Girona agraeix haver tornat als entrenaments però recomana cap i paciència per evitar les lesions

El Girona continua acumulant càrrega de treball a la Vinya, on dissabte passat va reprendre els entrenaments, de moment de manera individual. “És bastant agradable. Tots teníem moltes ganes de sortir de casa, com qui diu. S’agraeix tornar a la feina, encara que sigui amb entrenaments individuals”, ha explicat Juanpe Ramírez. El central canari considera que no s’ha de tenir pressa a l’hora de voler recuperar la forma física, després d’un parèntesi al qual no estaven acostumats: “Venim d’una aturada més llarga que per les vacances d’estiu. S’ha de tenir cap, controlar-nos, i anar a poc a poc per evitar tant com sigui possible les lesions”. Si es reprèn la competició, la recta final serà molt intensa: “Esperem adaptar-nos-hi com més aviat millor, perquè vindran partits en un espai curt de temps i s’ha d’estar preparat per afrontar-los”.

El Girona continua seguint els protocols de LaLiga, i els jugadors es reparteixen diferents franges horàries per entrenar-se en grups de cinc o sis. L’equip té programada demà al matí una altra sessió a la Vinya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)