Girona

Riesgo: “És una setmana peculiar perquè mai havíem entrenat tan sols”

Girona. El porter analitza la situació després de la primera setmana de retorn als entrenaments amb unes condicions molt atípiques

El Girona ha completat avui la primera setmana d’entrenaments després de trepitjar per primera vegada La Vinya des de l’aturada dissabte passat. La situació continua sent excepcional per la obligació de realitzar només exercicis individuals, que condiciona tot el que es treballa. “Després de tantes setmanes sense trepitjar el camp ja en teníem ganes, però està sent una setmana una mica peculiar perquè mai havíem entrenat tan sols. De totes maneres hem de mirar l’aspecte positiu i esperem que serveixi per prevenir les lesions i començar a adaptar-nos al camp”, explica el porter basc Asier Riesgo, que detalla com ha viscut l’equip tot aquest període d’inactivitat: “Hem estat constantment en contacte i això ha servit per mantenir la sensació d’unió i per portar-ho millor mentalment perquè després d’estar tants dies tancat a casa això ens ha permès socialitzar-nos més, que és molt important.”

Com tots els que han parlat un cop iniciats els entrenaments Riesgo ha incidit en la importància del treball físic en aquestes primeres sessions. “A poc a poc ens hem d’anar retrobant amb nosaltres mateixos perquè per molt que a casa facis els exercicis per mantenir el to quan arribes al camp és diferent. Necessitem una nova fase com en la que estem ara i en general les sensacions són molt bones”, valora el porter basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)