2a divisió FEF

El Lleida Esportiu demana documents jurídics a la FEF per iniciar accions legals

2a divisió B. Els de la Terra Ferma han tornat a sol·licitar a la FEF que notifiqui la resolució de la comissió delegada per poder recórrer-la en un plaç d’un mes des de la comunicació

El Lleida Esportiu es manté ferm a defensar els seus interessos i continua mostrant la seva queixa per la decisió de la FEF de donar per acabada la segona B en la jornada 28, no declarar descensos però si organitzar un play-off exprés per ascendir entre els quatre classificats de cada un dels quatre grups (els lleidatans eren cinquens en el grup 3). És per això que el club de la Terra Ferma, a través del seu president, Albert Esteve, ha presentat una instància demanant documents jurídics a la FEF amb caràcter previ a iniciar accions legals.

En el comunicat emès pel club es recorda que l’entitat del Segrià va sol·licitar a la federació un anàlisi de si realment era viable o no acabar la temporada, que no procedia a tractar diferent la segona B de la primera o la segona A i que han treballat per complir els protocols establerts pel CSD per la tornada als entrenaments.

El Lleida Esportiu denúncia que cap dels procediments o sol·licituds han tingut cap resposta per part de la FEF, un cas de vulneració dels drets del club com així ho fa constar i repassa cada una de les modificacions que ha dut a terme l’ens esportiu en el seu reglament general a través de circulars a la seva pàgina web, per tal d’adequar-se a les noves normes establertes.

Noves demandes

L’entitat lleidatana sol·licita a la federació que es notifiqui la resolució de la comissió delegada per complert per poder-la recórrer, recorda que el club té un mes per formular el recurs un cop es notifiqui aquesta resolució. I és que, el club no pot recórrer cap de les circulars que ha emès fins ara la FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)