2a divisió FEF

El Lleida presenta un recurs per anul·lar la resolució de la temporada

2a divisió B. El club de la Terra Ferma manté la lluita per aconseguir que es faci marxa enrere en totes les decisions preses per la FEF i s’acabin jugant els deu partits que quedaven

Des del primer moment en què la FEF va començar el camí per donar per acabada la temporada i disputar el play-off exprés el Lleida ha exercit el paper d’oposició i el club no té cap intenció d’aturar la seva lluita. Per això avui mateix ha decidit presentar un recurs davant la jutgessa única de competició de la federació espanyola en què sol·licita que s’anul·lin totes les decisions preses les últimes setmanes, ja que considera que s’està vulnerant la normativa establerta. L’objectiu del Lleida és que es faci marxa enrere en tot el procés i es consideri jugar les deu jornades que quedaven de lliga abans de disputar la promoció d’ascens, i és que des del club entenen que la 2a divisió B ha de rebre el mateix tracte que ha rebut la LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)