2a divisió FEF

Una medul·lar amb uns rols ben diferenciats

Llagostera. Migcampistes. David García, Santi Magallán i Gil Muntadas (com a mitjapunta) s’han repartit la majoria dels minuts al mig del camp davant un jove Pau Juvanteny, a més d’Adri Lledó i Pol Gómez, que van acabar marxant durant el mercat d’hivern

El Llagostera ha tingut una línia del mig del camp molt diferenciada i amb uns rols molt establerts per a cada un dels futbolistes que aspiraven a fer-se un lloc en aquesta demarcació. David García, Santi Magallán i Gil Muntadas, aquest com a mitjapunta, s’han repartit la majoria de minuts del curs a la medul·lar, una demarcació per a la qual el jove Pau Juvanteny ha estat l’alternativa i sorpresa grata, mentre que Adri Lledó i Pol Gómez, els derrotats. De fet, els dos jugadors van acabar fent les maletes a causa de la falta d’oportunitats en el mercat d’hivern –Lledó va anar a l’Andorra i Gómez al Peralada.

David García s’ha convertit en el jugador amb més minuts d’aquesta línia. I és que l’ex de l’Hospitalet i el Cornellà, entre d’altres, només s’ha perdut un partit per acumulació de targetes grogues i 43 minuts del duel al camp del Vila-real B. David García ha demostrat la seva experiència per dotar l’equip d’equilibri i rigor tàctic, així com de joc aeri i molt treball defensiu. Els 2.387 minuts són una clara mostra de la confiança que Oriol Alsina té en el jugador, una peça bàsica que s’ha adaptat a meravella al municipal i a l’estil de joc dels blau-i-vermells.

Gil Muntadas ha estat el mitjapunta més utilitzat pel tècnic. L’ex del Figueres ha participat en 23 partits amb 1.920 minuts i dues dianes. Ja renovat i assegurat de cara a la temporada vinent, Gil ha demostrat que pot jugar la mar de bé a tercera –va fer un gran curs passat– i també a segona B. Abans de l’aturada per culpa de la pandèmia, Gil encadenava quatre partits complets, sent un enllaç magnífic per al mig del camp i l’atac de referència format per Sascha.

Tota una sensació

L’altre futbolista que ha acumulat molts minuts i a un gran nivell ha estat Santi Magallán. L’argentí ha estat un dels millors futbolistes de l’equip gràcies al seu imponent físic i colpeig de pilota, que l’han ajudat a marcar sis dianes i a empatar com a màxim golejador llagosterenc amb Nahuel Arroyo. Magallán va arribar sense fer soroll del Badalona però de seguida que va poder jugar –va debutar tard, el 13 d’octubre, en la vuitena jornada– va mostrar un gran nivell a Llagostera. Just en el moment de l’aturada de la competició el migcampista encadenava vuit partits jugant els 90 minuts i havia fet quatre de les seves sis dianes en aquesta sèrie de partits en què el seu protagonisme es va multiplicar.

En l’altre nivell de migcampistes, Pau Juventeny s’ha convertit en la gran sorpresa del Llagostera. Arribat del filial de primera catalana, Alsina va fer de les seves i el va alinear com a titular en la primera jornada al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic. La victòria i les bones prestacions del futbolista osonenc va fer que mentre no jugava Magallán fos titular en cinc de les primeres set jornades. L’entrada, però, de l’argentí i el protagonisme de David García van relegar el jove nascut l’any 2000 a jugar només un partit més (al camp de l’Espanyol B, on acabaria expulsat) en la resta de la lliga amb el primer equip.

La trajectòria d’Adri Lledó té certs paral·lelismes amb la de Juvanteny pel que fa a protagonisme, i és que l’ex de l’Horta va sumar 222 minuts dels 234 en total en la primera volta al Llagostera en les primeres vuit jornades (fins i tot va fer una diana contra el Nàstic). La falta d’oportunitats i una bona oferta de l’Andorra el van obligar a fer les maletes, com Pol Gómez, que va acabar la segona volta jugant a les files del Peralada a tercera, buscant la falta de minuts al Llagostera després de disputar un gran any de l’ascens amb molt de protagonisme amb els blau-i-vermells.

DAVID GARCÍA

PARTITS 27
TITULARITATS 27
MINUTS 2.387
GOLS 0
TARGETES GROGUES 9
TARGETES VERMELLES 0

GIL MUNTADAS

PARTITS 23
TITULARITATS 22
MINUTS 1.920
GOLS 2
TARGETES GROGUES 2
TARGETES VERMELLES 1

SANTI MAGALLÁN

PARTITS 20
TITULARITATS 20
MINUTS 1.720
GOLS 6
TARGETES GROGUES 5
TARGETES VERMELLES 0

PAU JUVANTENY

PARTITS 6
TITULARITATS 6
MINUTS 422
GOLS 0
TARGETES GROGUES 2
TARGETES VERMELLES 1

ADRI LLEDÓ

PARTIT 7
TITULARITATS 1
MINUTS 234
GOLS 1
TARGETES GROGUES 1
TARGETES VERMELLES 0

POL GÓMEZ

PARTIT 8
TITULARITATS 1
MINUTS 178
GOLS 0
TARGETES GROGUES 2
TARGETES VERMELLES 0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)