Girona

El president del Las Palmas diu que contra el Girona ja hi haurà públic

Girona. Miguel Ángel Ramírez ha explicat a la ràdio del club que serà possible i que ho està gestionant amb les autoritats, inclosa LaLiga

El president del Las Palmas Miguel Ángel Ramírez ha fet saltar totes les alarmes amb l’entrevista que ha concedit a la ràdio del club, i és que ha deixat anar que el partit contra el Girona que es disputarà el 13 de juny, el primer dels dos clubs després de l’aturada, es podria jugar amb públic a la graderia. “Complirem amb tot el que ens demanin les autoritats i podrem anunciar la setmana que ve que la nostra afició podrà assistir a animar el seu equip des del 13 de juny en el partit contra el Girona”, ha sentenciat Miguel Ángel Ramírez, que diu estar gestionant aquesta possibilitat amb totes les autoritats, fins i tot amb Javier Tebas: “Aquest anunci que fem és possible per la sensibilitat mostrada pel president del Gobierno de Canarias Ángel Víctor Torres, el president de Cabildo Gran Canaria Antonio Morales i el president de LaLiga Javier Tebas.”

L’altra sorpresa és que segons el president del Las Palmas aquesta mesura seria excepcional per al club canari. “Canàries, i també Gran Canaria, és un destí segur i ens podem convertir en l’únic estadi de les grans lligues a tornar a jugar amb públic a la graderia”, diu Miguel Ángel Ramírez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)