3a divisió FEF

El Banyoles incorpora pólvora amb Jam Baldeh

3a divisió. L’atacant arriba procedent de l’Escala, on aquest curs ha fet 11 dianes en 16 enfrontaments a la primera catalana

El Banyoles ha anunciat la incorporació de Jam Baldeh procedent de l’Escala. Jam aportarà competència i, sobretot, molt olfacte de gol a la línia ofensiva, i és que, arriba després de fer un bon curs amb els escalencs gràcies a les onze dianes en només 16 partits (1.167 minuts de joc).

Amb la sortida d’Adrià Casanova al Peralada, el conjunt del Pla de l’Estany havia de moure’s per incorporar pólvora i l’aposta és el futbolista nascut fa 25 anys a Gualta.

Aquesta serà la segona etapa del futbolista al Banyoles, i és que, Jam es va formar al Baix Ter i va tenir un pas al FE Palamós com a juvenil. Com a amateur, el davanter va jugar al Torroella i el curs 2017/18 amb els banyolins –17 partits, 754 minuts i dues dianes–, just abans de fitxar per l’Escala, llavors a segona catalana. Amb els de l’Alt Empordà, l’atacant va ser clau per assolir el campionat de lliga al grup 1 la campanya 2018/19 i ascendir a primera amb catorze dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)