Girona

“No pensem en una altra cosa que ascendir”

Girona. Juanpe analitza la recta final de campionat: "Aquesta nova lliga que jugarem, pot facilitar que en una o dues setmanes s’estrenyi la classificació"

Juanpe Ramírez torna dissabte a casa, a Las Palmas, on va néixer, créixer i també va debutar com a professional. Aquesta tarda ha parlat en una entrevista a la ràdio oficial del club canari.

Sortida de Las Palmas

Quan un arriba tan jove al primer equip de la seva ciutat, el normal és pensar que estarà allà molts anys i mai s’imagina marxar. A mi amb el pas del temps no m’arribaven les oportunitats, no trobava el meu lloc i no em va quedar una altra que buscar el meu camí. Per sort, després de tants anys he pogut disfrutar del futbol a tots els nivells. Quan vaig marxar de Las Palmas vaig haver de fer un pas enrere, jugar a 2a B, però després he pogut disfrutar de la primera, dues temporades, i ara un altre cop lluitant per tornar-hi.

Retorn sense visites

Res de res, no podré veure familiars ni amics. Una visita fantasma. De l’aeroport a l’hotel, de l’hotel a l’estadi i cap a l’aeroport una altra vegada.

El control de LaLiga

Avui ens han fet testos perquè demà viatgem i ja ens han avisat que diumenge ens en tornen a fer perquè dimarts tornem a tenir partit. És un no parar.

L’objectiu del Girona és l’ascens

Al final és la pressió que tenim. Tenim 11 partits per tornar on estàvem, sabem que cada vegada queda menys temps i no se’ns passa pel cap una altra cosa que no sigui ascendir. Tenim temps d’apropar-nos a les 2 primeres places, tot i que serà molt difícil perquè el marge és ampli, però potser aquesta nova lliga que jugarem, pot facilitar que en una o dues setmanes s’estrenyi la classificació.

Futbol sense públic

Hi haurà equips que ho notaran. En aquests moments de temporada que estem, en les últimes jornades és quan es decideix tot, crec que influirà. Cada equip s’ha d’adaptar. I pel què fa a la televisió el futbol sense afició es fa estrany. Ja veurem com es viu dins del camp, però des de fora es veu estrany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)