Girona

Les sensacions diferents de Gallar i Juanpe a l’illa

Retorns. El terrassenc torna al Gran Canària, escenari de l’únic gol que ha marcat –amb l’Osca–; el canari es retroba amb el lloc on va créixer

El retrobament amb l’estadi de Gran Canària serà particularment especial per a dos integrants del Girona, Àlex Gallar i Juanpe Ramírez. I és que el mitjapunta terrassenc torna a l’escenari on va fer l’únic gol que ha marcat aquest curs, i el canari es retroba amb el lloc on va debutar com a professional. Ja fa gairebé deu mesos de l’únic gol de Gallar en la lliga, que no va ser amb el Girona, sinó amb l’Osca, en la primera jornada, l’única que va disputar amb els blaugrana. En aquell partit al feu de Las Palmas va sortir al camp en el minut 63 i va donar el triomf a l’equip (0-1) en el 76. De blanc-i-vermell, en 26 aparicions, encara no ha tingut fortuna de cara a gol. Pel que fa a Juanpe, tindrà unes sensacions diferents. El defensa torna on va créixer i d’on va haver de marxar per buscar-se un nou camí després de tres cursos al primer equip sense gaire protagonisme. “Per sort, després de tants anys he pogut disfrutar del futbol a tots els nivells”, va dir ahir en una entrevista als mitjans oficials de Las Palmas, en què també va explicar que aquest cop no podrà visitar a ningú perquè aniran “de l’aeroport a l’hotel, de l’hotel a l’estadi i cap a l’aeroport una altra vegada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)