3a divisió FEF

El Banyoles incorpora Marçal Sáenz (l’Escala)

3a divisió. Els del Pla de l’Estany anuncien la seva quarta nova cara, el migcampista format al Figueres i el Girona, que arriba procedent de l’Escala (1a catalana)

El Banyoles ha comunicat el fitxatge de l’atacant Marçal Sáenz procedent de l’Escala. El futbolista, de 24 anys, va formar-se a les categories inferiors del Figueres i el Girona, en l’etapa juvenil i en el filial, el primer any d’amateur. Precisament del conjunt blanc-i-vermell va marxar cedit al Peralada la temporada 2014/15. Del conjunt xampanyer, Sáenz va marxar al Llagostera B per jugar-hi dues temporades, fins que a l’estiu del 2017 va fitxar pel Manlleu. A l’Escala hi va arribar l’estiu passat i, de seguida, es va convertir en una peça bàsica en els esquemes de Sepu, que el va alinear en 19 partits acumulant 1.645 minuts de joc.

Marçal Sáenz és la quarta incorporació que fa el Banyoles des que es va donar per acabada la competició de tercera i va dipositar la confiança del projecte en el tècnic Pitu Batlle. Des de llavors, Èric Torres (Llagostera B), Jam (l’Escala) i Sanku (Guíxols), a més de Sáenz, s’han unit a l’equip.

A part de les quatre cares noves, els banyolins han renovat a onze futbolistes: Martí Bartrina, Nil Congost, Andreu Moreno, Jordi Turón, Jordi Sala, Eric Gispert, Toni Güell, Moha Abouhafs, Henry Gilham, Quimo i Sergi Ferrusola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)