Girona

Problemes a la sala de màquines

Sis baixes. Martí perd per lesió Àlex Granell, el futbolista amb més minuts, i Rivera, un reforç d’hivern amb gens de sort, a més de Zeballos, Samu Saiz, Olivan i Brandon. Valery és la novetat d’una llista completada per Ibra i Pau Víctor

La baixa d’Àlex Granell és un senyor contratemps per al Girona, no només perquè el capità és fix –és el futbolista amb més minuts (2.377)– sinó perquè un dels candidats a rellevar-lo, Christian Rivera, tampoc gira rodó. L’asturià, que és propietat de Las Palmas però podia jugar avui, es va quedar a casa per problemes físics. Rivera, fitxat a l’hivern com el pivot que necessitava l’equip, continua de pega i només ha acumulat 76 minuts en tres aparicions. Sense Rivera ni Granell, Pep Lluís Martí tindrà poc marge a la sala de màquines. Al costat de Gumbau, Jozabed i Diamanka es disputen un lloc, si no és que el tècnic s’atreveix a fer algun invent. Tampoc va viatjar a Las Palmas per problemes físics l’últim fitxatge, Joaquín Zeballos, a més dels sancionats Brian Oliván i Samu Saiz i de Brandon Thomas, que ha dit adeu al curs i que deixa un buit molt difícil de cobrir.

Amb sis baixes, Pep Lluís Martí va completar la llista de 23 amb quatre jugadors que tenen un dorsal superior al 25. Un d’ells és Valery (34), que viu la seva primera convocatòria un cop superada la greu lesió al genoll que es va fer al camp del Derby County al juliol. També hi són el migcampista del filial Ibrahima Kebe (26) i el juvenil Pau Víctor Delgado (35), que treballen amb el primer equip des del retorn a l’activitat, i el tercer porter, José Aurelio Suárez (27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)