2a divisió FEF

Admès a tràmit el primer recurs del Lleida Esportiu

2a divisió B. El jutjat contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional tramitarà el recurs del club de la Terra Ferma contra la resolució del CSD de l’1 de maig en què va donar per acabada la segona B i també contra els acords de la FEF pel tancament del curs

El jutjat contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional ha admès a tràmit el recurs presentat pel Lleida Esportiu contra la resolució del CSD de l’1 de maig en què va donar per acabada la lliga de segona B. La demanda del conjunt de la Terra Ferma ha estat admesa i el jutge insta al Consejo Superior de Deportes a comunicar aquesta a la FEF i la resta de 79 equips de la categoria ja que els considera part implicada. I és que, els lleidatans també van contra els acords que la FEF va tancar per concloure el curs com la disputa d’un play-off exprés entre els quatre primers classificats de cada grup. En aquest sentit, el president de l’entitat del Segrià sempre s’ha mostrat ferm en què “la federació no té potestat per canviar el format i les regles del joc a mitja temporada”.

El Lleida Esportiu ja va informar ahir que el jutge havia donat un termini de 10 dies a la presidenta del CSD per tal que formuli les al·legacions pertinents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)