2a divisió FEF

El Badalona renova els centrals Ismael Moyano i Miquel Robusté

2a divisió B. El conjunt escapulat va perfilant a poc a poc la seva plantilla de cara la campanya 2020/21

El Badalona ha anunciat la renovació de dos dels centrals amb més experiència que té a la plantilla, Ismael Moyano i Miquel Robusté. Els dos futbolistes encadenaran la seva cinquena temporada al conjunt badaloní, que a poc a poc està construint l’equip de cara el curs 2020/21.

Si bé fa setmanes qui va renovar va ser el tècnic Manolo González, el pal de paller del projecte escapulat des del seu retorn l’octubre passat per substituir a Juanma Pons, pocs dies més tard, el club va donar una primera llista de futbolistes que no continuaran el curs vinent com José Miguel Morales, Adri Díaz, Hugo Esteban, Máyor, Kilian Duran, Abel Suárez, Toni Jou, Joel Lasso i Dani Del Moral.

Avui ha estat el torn d’assegurar la continuïtat de dues peces indispensables dels darrers cursos per a la defensa, els centrals Ismael Moyano i Miquel Robusté, que encadenaran la seva cinquena campanya al Badalona.

Moyano va arribar al club l’estiu del 2016 procedent del Reus i en els quatre cursos que porta com a badaloní ha estat un fixe a la defensa apropant-se als 3.000 minuts cada any i jugant 25 dels 28 partits possibles aquesta lliga (1.941 minuts de joc).

Robusté va arribar el mateix estiu procedent però del Cartagena. El de Vilassar ha mostrat també un gran rendiment al Badalona fent-se amb una posició fixe a l’onze i demostrant fiabilitat gràcies a la seva àmplia experiència a segona A en clubs com el Polideportivo Ejido, el Llevant (va ascendir a primera amb el conjunt granota), el Xerez o la Ponferradina. Aquest curs, Robusté ha jugat 23 partits de lliga i tres de copa. I és que, precisament en l’eliminatòria de setzens contra el Granada va fer l’únic gol del seu equip (1-3).

Aquests dos moviments són clau per assegurar la solidesa habitual en defensa que mostren els equips dirigits i treballats per Manolo González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)