Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Hem de ser més atrevits en els metres finals”

L’empat a zero a Las Palmas en el retorn del Girona a la competició no va deixar bones sensacions, però Pep Lluís Martí no es va mostrar preocupat en la roda de premsa prèvia al duel contra el Racing. “A mesura que passen els dies els jugadors es troben millor i estaran preparats per competir al cent per cent. Per això no estic gens preocupat. De fet, estic molt confiat i convençut que l’equip al final de temporada estarà on es mereix i assolirà l’objectiu marcat. No sé si serà abans o després, amb un play-off, però ho aconseguirem”, va comentar el tècnic, segur del que podrà fer el Girona malgrat la decebedora imatge del retorn.

Per arribar a l’objectiu el tècnic mallorquí posa l’atenció en l’aspecte mental de l’equip. “No podem tenir res més al cap que guanyar cada partit i ara mateix tenim molt clar què hem de fer per guanyar el Racing”, diu Martí, conscient, però, que l’equip ha de millorar en alguns aspectes per aspirar a sumar els tres punts. “A Las Palmas vam fer un bon partit en defensa però no vam tenir gaire presència en atac. En aquest sentit, hem d’interpretar millor els moviments tàctics ofensius, però això ho farem amb el pas dels partits. El que és clar és que hem de ser més atrevits en els metres finals en accions puntuals per desequilibrar la balança. Per això, i més en la situació actual, qui es posi al davant en el marcador té molt de guanyat.”

Amb la recepta clara, el tècnic no vol ni pensar que qui visita avui Montilivi és el Racing, el cuer de la lliga, i és que no es fia del que li prepararà el conjunt càntabre. “Quan equip té necessitat és perillós. El Racing és un equip molt valent, amb un grandíssim entrenador, i tinc clar que buscarà la victòria des del primer minut, pressionant molt amunt i intentant que no puguem jugar tranquils. Acostumen a jugar amb tres centrals, així que hem de tenir clar que la clau és que hi hagi una circulació de pilota més ràpida i hem de tenir més mobilitat”, analitza Martí.

MARCAR PRIMER

“En la situació actual qui es posi al davant en el marcador té molt de guanyat”

DINAMISME

“La clau és que hi hagi una circulació més rapida i tenir més mobilitat”

Oltra: “Hem de ser un rival incòmode”

El tècnic del Racing és conscient que l’equip “ha d’aixecar la moral” per aconseguir un bon resultat a Montilivi i que per fer-ho hauran de ser un equip “que tingui la pilota sense deixar de centrar-se en l’aspecte defensiu”. “Hem d’estar atents en la transició i ser un rival incòmode”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)