Girona

Pep Lluís Martí

Tècnic del Girona

“Ens ha faltat tenir més el control”

Pep Lluís Martí va aparèixer visiblement decebut a la roda de premsa telemàtica, i no pas sense motiu. El plantejament de guanyar o guanyar de la prèvia havia quedat en no res. “L’equip en defensa és sòlid però ens falta encert. No ens podem enganyar i quatre empats ens condicionen massa; preferiria guanyar-ne dos i perdre’n dos”, va dir el mallorquí, que va mirar d’explicar per què els gironins no van poder passar de l’empat contra el cuer: “Ens ha faltat tenir més control de la pilota en moments puntuals. Ho hem fet quan hem trobat els jugadors per dins, però ens ha penalitzat no tenir continuïtat en aquestes accions. De totes maneres, el partit ha tingut moments controlats pels dos equips i quan l’han controlat ells hem sabut patir.”

Tot i el resultat, el tècnic del Girona no perd la fe. “Continuo estant convençut que aconseguirem l’objectiu. D’avui en trec conclusions positives i coses per corregir a partir de demà”, va concloure Pep Lluís Martí.

José Luis Oltra, satisfet

El tècnic del Racing va fer un balanç positiu del partit: “Hem estat endollats des de l’inici i hem minimitzat el Girona.”

MALA RATXA

“Quatre empats seguits ens condicionen molt. És millor guanyar dos i perdre dos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)