Girona

El protagonista

Samu Saiz

Algun toc de color en un quadre gris

El matx protagonitzat pel Girona a Montilivi va tornar a ser del tot decebedor. L’equip orientat per Pep Lluís Martí va calcar la versió oferta dissabte a Las Palmas, solvent al darrere i inoperant en atac, i la novetat ahir en l’alineació, Samu Saiz, que va tornar al futbol després de tres mesos, tampoc va poder-hi posar remei. El madrileny, que en l’anterior jornada no va ser a feu groc per sanció, s’entreveia com una solució a la falta de claredat i resolució del conjunt blanc-i-vermell en els últims metres, però, tot i mostrar-se, intentar-ho i ser dels pocs rescatables de l’equip, no va poder marcar la diferència.

I això que el 14 va començar amb força. Situat en la seva posició ideal, en la mitjapunta, per darrere de Stuani, fet que va fer caure Borja García a la banda esquerra, va començar rebent molt entre línies i participant. Davant d’això, la defensa del Racing tenia clares les indicacions: no deixar-lo girar, i si ho feia, falta. Així va provocar dues targetes grogues als rivals, una a Toribio (11’) i l’altra a Alexis (19’). Va estar present, doncs, en el primer tram, erigint-se com un dels principals arguments dels gironins, encara que amb el pas dels minuts, amb la caiguda de l’equip, també es va anar apagant. Van quedar les fogonades de talent pur, que el diferencien com un jugador especial, i que sempre que juga mostra i que no sempre, com ahir, acaben fructificant. Alguna retallada, driblatges, fins i tot un barret, que no van anar més enllà de l’efectisme.

Sí que va estar a punt de ser determinant les dues vegades que va poder-se girar i veure la porteria de cara; en la primera va comandar un contraatac conduint la pilota, dividint a la defensa i passant a Stuani, que no va poder superar Luca Zidane amb el seu xut. Després es va inventar una fantàstica passada des de la frontal, que hauria deixat sol Borja Garcia amb tot a favor a dins de l’àrea, si el 10 hagués estat encertat en el control.

La inactivitat va pesar-li, i en el segon acte ho va notar. Tot i això, una centrada seva des de la banda dreta, just abans de ser substituït en el minut 70, va generar una de les poques ocasions dels locals en la segona part. No va ser ni de bon tros la seva millor actuació, però dins del partit d’ahir, Samu va donar algun toc de color al quadre grisós i trist que va pintar el Girona.

70
minuts
4
faltes rebudes
2
targetes provocades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)