3a divisió FEF

Venzal reforça el mig del camp del Banyoles

3a divisió. El migcampista, amb una llarga experiència a la categoria –249 partits–, arriba al Pla de l’Estany després de jugar els tres últims cursos al Girona B

El Banyoles ha anunciat aquest vespre una nova cara nova. La de Cristian Venzal, que arriba al club procedent del Girona B per reforçar el centre del camp i aportar la seva àmplia experiència a la categoria. I és que tot i haver jugat els tres últims anys al filial del Girona el migcampista gironí de 31 anys ha jugat la major part de la seva carrera a tercera divisió. Ni més ni menys que nou temporades senceres en les que sempre que l’han respectat les lesions s’ha convertit en una peça clau per donar estabilitat als equips en els que estava.

Després de sortir del juvenil del Girona Venzal va iniciar la seva experiència a 3a amb el Manlleu, on va jugar un total de 58 partits entre els cursos 2008/09 i 2009/10. Des d’allà va anar al Palamós, on més temps ha estat, amb qui va disputar 107 partits repartits entre quatre temporades en dues etapes. Entremig de l’aventura al degà Venzal va jugar un curs al Santboià jugant 29 partits i després va anar dues temporades al Figueres, on va disputar 55 partits. En total 249 partits a la categoria en els que ha marcat 6 gols.

L’estiu del 2017 Venzal va fer un canvi total, i és que es va incorporar al Girona B a 2a catalana amb l’objectiu de pujar l’equip fins a 3a divisió, una fita que ha aconseguit en els últims tres cursos. Ara Venzal ha seguit el camí que va seguir fa pocs dies Marc Roura, que també va arribar al Banyoles procedent del Girona B, i es converteix en el sisè fitxatge del club aquest estiu després de les incorporacions d’Èric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh i Marçal Sáenz (l’Escala) i Sanku Jabbie (Guíxols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)