Girona

Martí: “No perdo la fe en aquest grup”

2a divisió A. El mallorquí envia un missatge d’ànim i suport a Juan Carlos Unzué. Zeballos debuta en una convocatòria

“Abans de començar, m’agradaria és en nom meu i de tot el Girona enviar un missatge d’ànim, suport i comprensió a Juan Carlos Unzué i a tota la seva família. Volem donar-li tot el suport del món”, ha comentat Pep Lluís Martí abans de parlar de la visita del Girona demà a Elx (19.30h). El mallorquí va rellevar a la banqueta Unzué –amb Juan Carlos Moreno de tècnic pont– i ha assegurat: “Gran part de la feina, en aquest objectiu que busquem, és seva”.

Martí ha inclòs l’últim fitxatge, el davanter uruguaià Joaquín Zeballos, que debuta en una convocatòria un cop superats uns problemes físics. En canvi, Brian Oliván, que ja ha complert els dos partits de sanció, es quedarà a Girona. Tampoc viatjarà a Elx Santi Bueno ni cap dels joves del planter que treballen amb el primer equip.

El convenciment

“Soc una persona que sempre crec en les meves possibilitats. És obvi que es posa més difícil, les distàncies hi són, però no perdo la fe en aquest grup, en mi mateix, en tot el que representa el Girona. Això no ho podem perdre mai”, ha assegurat. “Mentalment, l’equip està preparat. Estem més necessitats, però quan ha hagut de fer un pas endavant, aquest equip l’ha fet”.

El que els està faltant

“Aquest moment d’inspiració, d’interpretar bé els espais, de finalitzar jugades. Tot això no ens ha permes donar la millor versió”

L’Elx

“És un equip amb capacitat d’associació, vertical, però que quan no té la pilota li costa robar-la”.

Canvi de sistema?

“Hem treballat diferents sistemes. Jo soc més de moviments que de sistemes, però sí que hem fet feina amb diferents moviments i sistemes i després decidirem si en triem un o un altre”.

Zeballos

“És un davanter d’àrea, de més finalització que d’associació i que no dona cap pilota per perduda.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)