Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Si no podem fer gols, no podem anar enlloc”

El Girona va tornar amb les mans buides del Martínez Valero d’Elx, una ensopegada que deixa encara més tocat l’equip gironí, i el seu tècnic, Pep Lluís Martí, contrariat i enfadat per l’errada defensiva que va suposar l’única diana del matx, la d’Escriche. El balear va mostrar la seva preocupació per les errades puntuals que condemnen els seus jugadors i el fet de no tenir claredat i eficàcia en les ocasions de gol: “Un error molt greu ens ha impedit puntuar tot i que hem tingut més ocasions que el rival. Avui l’equip ha tingut més personalitat i ha generat moltes arribades. No hem estat capaços d’aprofitar-ne cap i segurament és d’aquells partits en què hem merescut més, però marxem sense sumar cap punt, i del que es tracta és de sumar”, comentava Pep Lluís Martí a la sala de premsa del Martínez Valero. Respecte a l’errada defensiva en cadena, el tècnic del conjunt blanc-i-vermell admetia, amb un to resignat: “L’errada defensiva ens ha condicionat massa. Sempre hem dit que quan comets errors a segona A, ho pagues. Hem tingut més ocasions que el rival i n’hi ha per estar emprenyat i molest. Hem de quedar-nos amb tot allò que hem fet bé i corregir les errades, o aconseguir l’objectiu serà difícil.”

En la primera setmana de competició després de la pandèmia de Covid-19, el Girona ha sumat només dos punts dels nou que s’han posat en joc, un rèdit raquític que deixa els gironins amb un peu fora de les posicions de play-off en espera dels resultats dels rivals que té per sota: “Si cal mirar només al play-off?, El que hem de fer és pensar a guanyar el proper partit. Hem de ser conscients que s’ha d’arribar a l’objectiu que ens hem fixat al final del curs i no ara. Amb les ocasions clares que hem tingut, hauria estat normal guanyar el partit d’avui”, hi insistia el tècnic balear, que, respecte a l’embranzida final dels seus futbolistes buscant el gol, comentava: “No crec que no hàgim anat a buscar la victòria des del primer moment. Hem tingut ocasions, hem tingut pilota amb més fluïdesa i millor interpretació del joc. En la segona part hem començat millor, però després d’un córner a favor el rival ha fet l’1-0.”

Per a Martí, que l’equip no marqui gols és la preocupació principal: “Si no fem gols, no podem guanyar, i no anem enlloc. El futbol són gols i àrees, i si no estem encertats, malament. No és l’inici que volíem, però volem tornar a competir per treure’ns aquest regust”, va dir.

NO ES RENDEIX

“Hem de ser conscients que s’ha d’arribar a l’objectiu al final del curs i no ara”

PENALITZATS

“Un error molt greu ens ha impedit puntuar tot i tenir més ocasions de gol”

“Aquest triomf ens permet somiar”

El tècnic de l’Elx, José Rojo Martín, Pacheta, va dedicar la victòria del seu equip a Juan Carlos Unzué, diagnosticat d’ELA recentment. L’exjugador professional va mostrar-se satisfet d’arribar als 50 punts, un fet que assegura la permanència del seu equip: “Aquesta victòria ens permet somiar, amb 50 punts estarem el curs vinent a segona A. Com es fa, això de somiar? Guanyant al Dépor. Ens hem tret la motxilla de l’ansietat després de la tornada de la pandèmia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)