Girona

Rotacions molt relatives

Ventall. Tot i concentrar tres jornades en set dies, set jugadors del Girona han estat sempre titulars i quatre no han descansat. Els canvis s’han centrat a intentar trobar solucions ofensives

Hi ha hagut canvis i retocs, però més per mirar de trobar solucions a la incapacitat ofensiva que no pas per gestionar una arrencada molt exigent, amb els tres primers partits programats en només set dies (dissabte, dimarts, divendres). La prova és que, porter al marge, Pep Lluís Martí ha mantingut inalterable la línia defensiva. Els centrals Juanpe i Ignasi Miquel –ha guanyat la partida a Alcalá– no han descansat ni un minut, i els laterals Maffeo i Mojica van ser substituïts tot just divendres a Elx, on el tècnic va anar fent canvis cada vegada més ofensius. Tampoc s’ha perdut ni un minut Cristhian Stuani. En un context ideal, probablement el cos tècnic hauria agraït donar descans al pitxitxi si hi havia algun partit encarrilat, però ni l’uruguaià ni cap dels seus companys ha vist porteria encara. Són set els futbolistes sempre titulars, quatre dels quals, sense descans.

Pivots i bandes

Martí ha retocat el doble pivot, condicionat per les baixes en l’arrencada de Granell i Rivera en una zona en què fins i tot va debutar Ibrahime Kébé, a l’altre extrem de Jozabed, un dels que no han tingut cap minut. També s’han mogut les bandes, amb oportunitats a l’onze inicial per a Gallar, Jairo, Aday i Samu Saiz, que s’ha alternat el lloc a la mitja punta amb Borja García, amb el qual tot just ha començat a compartir titularitat. En tres partits, Martí ha alineat 19 futbolistes diferents, dels quals 15 han estat titulars com a mínim un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)