Girona

“És normal que l’afició estigui enfadada, jo també ho estic”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip jugarà demà a l’estadi de Montilivi contra el Numància (19.30 h GOL)

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, ha assistit a la roda de premsa telemàtica amb els mitjans de comunicació per la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà contra el Numància a Montilivi (19.30 h, GOL). Conscient que ni ell, ni la plantilla que dirigeix passa pel seu millor moment, el tècnic de Palma ha contestat a diferents qüestions d’interès:

Es juga el càrrec?

“Martí no es juga el partit, sinó el Girona. No penso en aquestes coses i no estan al meu abast, jo només preparo el partit de la millor manera que podem, el Girona són els jugadors, l’afició, els tècnics...” ha comentat el balear preguntat per la seva situació després de sumar dos punts de nou possibles en la represa de la competició. Martí sobre la frustració de l’equip ha dit: “Tothom ha d’estar emprenyat. És normal que l’afició estigui enfadada, jo també ho estic i els jugadors també. Ara bé, que aquesta ràbia i impotència es transformi en energia”.

Assegurar el ‘play-off’

“Això és una marató i l’objectiu s’aconsegueix l’últim dia. Hem de corregir els errors per intentar millorar i estar encertats per acabar on volem acabar. Ja vaig dir que l’objectiu és l’ascens com més abans millor però el més important és aconseguir-lo i lluitarem per fer-ho”, ha declarat.

Rotacions a la vista?

“Els jugadors arrosseguen tres partits, n’hi ha amb molèsties però demà entrenarem al matí i decidirem llavors. Confiem en tots i en funció dels partits o del ritme de partits el tècnic decideix quins jugadors són els millors per competir”.

El Numància

“És dels millors a pilota aturada i haurem d’estar concentrats. Sobretot tenir possessió, circular ràpid i moure’ls, i és que, si en anteriors partits hem dit que hem tingut menys descans que el rival, respecte el Numància hem tingut dos dies més per preparar el matx”, ha sentenciat l’entrenador del conjunt gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)