3a divisió FEF

El Peralada fa oficial l’arribada de Cristian del Pozo (Banyoles)

3a divisió. L’extrem ha jugat aquest curs 14 partits amb els banyolins (una diana)

El Peralada ha anunciat el fitxatge de l’atacant Cristian del Pozo procedent del Banyoles, equip on ha jugat els darrers dos cursos. El nou futbolista del conjunt de l’Alt Empordà ha disputat 14 partits aquesta campanya amb els del Pla de l’Estany (vuit com a titular) i ha fet un gol en els 688 minuts acumulats: “Conec a bastants dels jugadors que hi ha en plantilla. Crec que podem fer una bona pinya i hi ha un bon equip per fer coses maques de cares a la propera temporada”, ha comentat el futbolista de 20 anys a les xarxes socials del club.

Del Pozo, que es va formar a les categories inferiors de l’Olot però també va passar pel futbol base del Màlaga i l’Espanyol, aportarà habilitat des de la banda, rapidesa i un perillós u contra u: “La confiança que em va donar el tècnic quan vaig parlar amb ell perquè vingués va ser una de les claus per fer el pas”, ha sentenciat l’últim fitxatge del Peralada de cara el curs 2020/21.

La del garrotxí és el tercer fitxatge dels de l’Alt Empordà, juntament amb Adrià Casanova, també procedent del Banyoles, i Roger Cunill, del Vic

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)