Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Qui s’hi juga el partit és el Girona i no Martí”

Amb la clara intenció de no voler valorar si el partit de demà és o no una prova de foc per a ell i mantenint el discurs optimista i de suport als seus jugadors, Pep Lluís Martí va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del matx del seu equip i el Numància: “Ens hem de preocupar de nosaltres. Els que estem necessitats som nosaltres. Hem d’estar ficats en el partit i saber que hi haurà moments complicats, ja que el Numància és un equip que sol tenir la possessió, tot i que, de vegades, li falta profunditat. Hem de ser agressius, recuperar la pilota, fer una circulació ràpida i arribar a la porteria rival tan ràpid com sigui possible i, sobretot, tenir eficàcia de cara a la porteria rival com no hem tingut en la represa de la lliga”, analitzava l’entrenador de Palma, que puntualitzava: “Qui s’hi juga el partit és el Girona i no Martí. No penso en si tinc o no crèdit, aquestes coses no em corresponen a mi, només preparo el matx de la millor manera que puc.”

Pep Lluís Martí va admetre que entén el sentiment que puguin tenir els aficionats blanc-i-vermells després de sumar només dos punts dels nou que s’han posat en joc en el retorn de la lliga, un bagatge pobre que ha restat opcions d’ascens directe als gironins: “En la primera roda de premsa després del confinament, ja vaig dir que l’objectiu és aconseguir l’ascens. Com abans ascendim millor, però el més important és aconseguir-ho, i per això lluitarem”, deia Martí, que hi afegia: “Tothom ha d’estar emprenyat, jo ho estic i els jugadors també. És normal i evident. Ara bé, que la ràbia i la impotència es transformin en energia positiva.”

Atesa la ineficàcia i ineficiència ofensiva en alguns partits –el Girona no ha marcat cap gol les últimes tres jornades–, Martí és clar: “El bagatge ofensiu no depèn d’un sol jugador, i tampoc el defensiu. Hem d’acumular més efectius a l’atac amb velocitat i acabar les jugades.”

“Volem un bon resultat”

Luís Carrión, tècnic del Numància, també va valorar la situació del seu equip de cara al duel a Montilivi: “Necessitem i volem un bon resultat contra el Girona. L’equip no està en un bon moment, com en el matx d’anada, però vam ser capaços de vèncer i sabem que al Girona se li pot fer mal, com a la resta d’equips del món”, analitzava el tècnic del Numància, tranquil tot i la situació. “Noto que tinc crèdit i estic fort.”

LES CONSIGNES

“Ser agressius, recuperar la pilota, circular ràpid i arribar a l’àrea rival”

TRANQUIL·LITAT

“Com més aviat ascendim millor, però el més important és aconseguir-ho”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)