Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“És un dels partits més complets que hem fet”

El Girona va treure’s un pes de sobre amb la victòria d’ahir, un triomf que dona aire a l’equip i li permet recuperar confiança després del mal inici després de la represa. “Ha estat un partit molt treballat. Hem estat molt ordenats i hem tingut l’efectivitat que ens ha donat la tranquil·litat”, va indicar Pep Lluís Martí, content amb l’actuació dels seus futbolistes. “Hem fet un partit molt complet, possiblement un dels més complets de la lliga”, va manifestar el tècnic, satisfet de com va atacar el conjunt que orienta, que va aconseguir destapar-se després de tres partits de sequera golejadora. “Hem tingut personalitat per treure la pilota jugada, per jugar per dins, i també per trobar la gent de fora i hem tingut ocasions. Hem fet el que havíem treballat, que és atraure el rival cap a la nostra porteria amb la circulació per després trobar els espais i això s’ha vist bé amb el segon gol”, va desgranar.

Martí també va destacar la solidesa defensiva de l’equip, que està concedint molt poc darrerament. “En els campionats, els equips menys golejats són els que estan a dalt i si ho acompanyem amb una efectivitat golejadora com la que tenim, doncs estarem amunt en la classificació”, va expressar el mallorquí, que també va aclarir que en cap moment s’ha preocupat ni ha vist perillar el seu càrrec: “Jo em dedico a fer la meva feina. El que juga és el Girona, juguen els jugadors, els entrenadors, la directiva i els aficionats. Juguem tots i el que volem és guanyar”, va dir. “Jo estic molt tranquil per la meva capacitat, pel que intento transmetre als jugadors i per com de convençuts estan. A final de temporada, quan estiguem on volem i aconseguim l’objectiu, tots estarem molt més feliços que ara”, va cloure en aquest sentit.

Finalment, qüestionat per Stuani, que va tornar a veure porteria, va asseverar que “és important que marqui per la seva confiança i per l’equip”, i hi va afegir: “Com més gols faci molt millor per a tothom.” També va explicar per què no el va substituir, tot i haver jugar tots els minuts des que la competició es va reprendre: “Ens hem plantejat el canvi, però amb 2-0 en una jugada aïllada et fan un gol i... fins que l’àrbitre no xiula no dono el partit per guanyat. I si hagués pogut passar alguna cosa, doncs teníem Stuani al camp.”

VERSIÓ

“Ha estat un partit molt treballat. Hem estat molt ordenats i hem tingut efectivitat”

DEFENSA

“En els campionats, els equips menys golejats són els que estan a dalt”

CÀRREC

“Estic tranquil per la meva capacitat i per com de convençuts estan els jugadors”

Luis Carrión: “Hi ha hagut un tram en què hem estat millors”

L’entrenador del Numància, Luis Carrión, va mostrar-se “enfadat” després del partit. “Hem de fer més per guanyar el partit. Un pas més. Hi ha hagut un tram en què hem estat millor que ells, però no ens ha servit per guanyar i hem de guanyar partits”, va explicar l’entrenador. “Ja hem de començar a guanyar.”, va indicar Carrión, que també va lloar el Girona: “Té molt bons jugadors. És un gran equip que pot pujar. A mi personalment m’agradaria molt que ascendissin”, va assegurar el preparador barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)