2a divisió FEF

Julen Monreal reforça la defensa del Llagostera

2a divisió B. El central navarrès, amb més d’un centenar de partits a la categoria, arriba al conjunt gironí procedent de La Nucía i afegirà competència a l’eix de la defensa

El Llagostera continua donant forma a la plantilla de la pròxima temporada i aquest migdia ha anunciat la segona incorporació de l’estiu. És la de Julen Monreal, central navarrès de 26 anys que arriba procedent de La Nucía, amb qui aquest curs s’ha enfrontat als d’Oriol Alsina. Monreal arriba a Llagostera per afegir competència a l’eix defensiu, on Alsina ja s’havia assegurat la continuïtat de Lucas Viale i de Diego González, tot i que en el segon no es pot descartar que aparegui alguna oferta interessant per totes les parts que pugui provocar la seva sortida. Amb Monreal la línia defensiva del Llagostera guanya sobretot potència física, i és que el navarrès fa 1,93m d’alçada i destaca pel seu joc aeri i la seva contundència, dues virtuts claus pel joc dels llagosterencs i les característiques del municipal.

Monreal aportarà també una àmplia experiència a la categoria, i és que els últims cinc cursos els ha jugat sencers a 2a B. Després d’acabar la seva etapa de formació al CD Pamplona i jugar-hi els dos primers cursos d’amateur a tercera divisió el navarrès es va incorporar el curs 2015/16 al Peña Sport, amb qui no va poder evitar el descens. El curs següent va fitxar pel Mutilvera, amb qui també va perdre la categoria, i després va fer el salt al grup tercer amb l’Ontinyent, on hi va jugar dues temporades fins que l’equip va desaparèixer. Aquest curs, Monreal ha tingut un protagonisme creixent amb La Nucía i ha acabat jugant 12 partits, tots menys un de titular.

Mitja feina feta

Amb el fitxatge de Monreal els llagosterencs avancen en la confecció d’una plantilla que ja té una base sòlida, i és que ja hi ha 13 jugadors confirmats pel curs que ve perquè el navarrès s’uneix com a cara nova a Andreu Guiu, fitxat fa uns dies del Prat, i a Lucas Viale, Sascha, Kuku, Aimar, Marcos, Gil Muntadas, Dieste i Pitu Comadevall, que han renovat durant les últimes setmanes. A més, en la plantilla del curs que ve també hi ha de moment Diego González, Èric Jiménez i Pasquina, que encara tenien contracte en vigor, a més de Juvanteny, Cobos i Torra, que tenen contracte per continuar al club però s’haurà de veure si ho fan amb fitxa del filial o del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)