3a divisió FEF

El Banyoles incorpora Ignasi Gómez del juvenil del Girona

3a divisió. Els banyolins fitxen el lateral esquerre, que ha estat un dels més utilitzats aquesta temporada al juvenil de divisió d’honor, i ja tenen 19 jugadors confirmats

El Banyoles és dels equips de la categoria –si no el que més– que més feina està avançant en la planificació de la temporada que ve i aquest vespre ha tancat el fitxatge d’Ignasi Gómez, que arriba procedent del juvenil del Girona –portava cinc anys al club després de passar pel GEiEG i el Gironès Sàbat. Amb la seva arribada Pitu Batlle ja té pràcticament enllestida la línia defensiva, tot i que encara es podria produir l’arribada d’un central, la posició menys coberta de la defensa.

Ignasi viurà així la seva primera experiència a la categoria al club del Pla de l’Estany, peró ha demostrat que està preparat durant aquesta temporada al juvenil A del Girona. A divisió d’honor el gironí ha disputat 1.840 minuts repartits en 22 partits i s’ha convertit en un dels jugadors més utilitzats pel tècnic Àlex Marsal. De fet, el seu nom estava entre els candidats a fer el salt al Girona B, peró finalment viurà la seva primera experiència fora del futbol formatiu al Banyoles.

Amb la incorporació del jove Ignasi Gómez el Banyoles ja ha tancat aquest estiu un total de vuit fitxatges per la temporada que ve i totes provenen de categories inferiors, i és que de 1a catalana han arribat Èric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh, Marçal Sáenz i Pau Ribas (l’Escala) i Marc Roura i Cristian Venzal (Girona B), a més de Sanku Jabbie, que arriba de 2a catalana procedent del Guíxols. Amb aquests vuit fitxatges la plantilla ja està molt i molt encarrilada, i és que ja compta amb 19 futbolistes perquè també s’han tancat les renovacions de Martí Bartrina, Nil Congost, Andreu Moreno, Jordi Turón, Jordi Sala, Èric Gispert, Toni Güell, Moha Abouhafs, Henry Gilham, Quimo Rodríguez i Sergi Ferrusola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)