Girona

“Tenim punts perduts que hem de recuperar”

Girona. Pep Lluís Martí, que deixa fora de la llista contra el Màlaga a Mojica i Gallar per decisió tècnica, pensa en escalar posicions

Pep Lluís Martí ha parlat aquest migdia en roda de premsa prèvia al partit que el Girona disputa demà (19.30h) al feu del Màlaga. Abans, ha ofert la convocatòria, en què destaquen les baixes de Maffeo (lesionat) i i de Gallar i Mojica per decisió tècnica. La llista la composen: Juan Carlos, Riesgo, Suárez, Ignasi Miquel, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Jairo, Zeballos, Borja, Aday, Brian Oliván, Juanpe, Rivera, Calavera, Bueno, Soriano, Jozabed, Diamanka, Gumbau i Valery. Aquestes han estat les reflexions de Martí en la telemàtica conferència.

Mojica, Gallar i Maffeo, fora de la llista

Tenim una plantilla àmplia i al final hem de decidir. Gallar i Mojica es queden fora per decisió tècnica. Maffeo encara continua lesionat.

Millora anímica després del triomf contra el Numància

Ens ha donat confiança de saber que fem les coses bé. Hem guanyat perquè vam fer les coses bé a nivell defensiu, perquè vam tenir personalitat amb la pilota, amb la circulació i vam tenir efectivitat i això ens dona confiança. Però som realistes i això està oblidat. Ara ens queden 95 minuts molt difícils.

El rival; el Màlaga

El partit que ens trobarem és el d’un equip que vol la pilota, que vol ser protagonista i que vol guanyar a partir de la possessió, però també utilitzant bé els espais perquè té molta velocitat per fora. A nosaltres ens interessa poder controlar el partit el màxim de temps possible, i portar-lo al ritme que ens interessa, que és un ritme alt per intentar tenir espais i aprofitar-los.

Rotacions

No soc molt partidari de fer canvis d’inici. Sí durant el partit. No soc molt partidari perquè introduir a 4 o 5 jugadors a l’onze que potser no poden tenir aquest ritme que pot tenir un altre no és el què pensem. Tot i això, pot ser que es produeixi. A vegades en funció de les molèsties, de les sensacions dels jugadors, del cansament ho haurem de repartir, però avui per avui els que tenen el ritme poden col·laborar i els altres repartir perquè tenim la possibilitat de fer 5 canvis. No només des de l’inici, al descans ja podem fer variacions i donar minuts als jugadors que surtin des de la banqueta.

Estat anímic

No podem negar la realitat. Estem classificats on estem classificats i nosaltres volem estar més amunt. No ens podem distreure de la competició, tenim punts perduts que hem de recuperar i això és una evidència. No ens podem relaxar. La relaxació és la pitjor arma que podem utilitzar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)