2a divisió FEF

Bigas complirà la tercera temporada a Llagostera

2a divisió B. El club llagosterenc tanca la renovació del lateral de Peralada, inactiu des del novembre per una greu lesió al genoll

El Llagostera ha anunciat aquest migdia la renovació de David Bigas. El lateral esquerre de Peralada, que acaba de complir 26 anys, continuarà per tercera temporada consecutiva al conjunt llagosterenc, aportant la seva potència física a la línia defensiva. A Llagostera hi va arribar l’estiu del 2018 un cop els gironins havien patit el descens a tercera, i des de llavors ha estat una peça clau per Oriol Alsina. A tercera va jugar 36 partits i el curs passat va començar sent titular, fins que una greu lesió al genoll en el partit contra l’Ebre el va deixar fora de combat pel que restava de curs –el club li va donar la baixa de llarga durada per poder fitxar Dalmau. Abans de la lesió Bigas havia jugat 8 partits.

Tot i estar inactiu des del novembre el club ha mantingut la confiança en l’altempordanès, i és que Bigas podria estar gairebé a punt per l’inici de temporada que ve si és que s’inicia al setembre, o com a molt es perdria només el tram inicial. Amb ell, el Llagostera manté un jugador amb experiència a la categoria, i és que acumula 50 partits a la divisió de bronze entre el Sant Andreu, l’Hospitalet, l’Olot i el club blau-i-vermell.

Bigas és el novè jugador que renova aquest estiu, després que el club tanqués els acords amb Lucas Viale, Sascha, Kuku, Aimar, Marcos, Gil Muntadas, Dieste i Pitu Comadevall. A més, Diego González, Pasquina i Èric Jiménez tenen contracte en vigor i s’han tancat els fitxatges d’Andreu Guiu i Julen Monreal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)