2a divisió FEF

L’Olot diu adeu a Arnau Comas, Peque i Soler

2a divisió B. Coincidint amb la mitjanit d’avui, els tres jugadors cedits a l’entitat garrotxina tornaran a pertànyer, a tots els efectes, als seus clubs d’origen, el Barça B i la Cultural

El 30 de juny és sinònim de finalització de contractes tot i que la pandèmia de la Covid-19 ha variat els plans de molts dels futbolistes que es mouen en el professionalisme i el semiprofessionalisme. L’Olot, ja de vacances, ha acomiadat i donat les gràcies als futbolistes que han militat a l’equip aquesta campanya en qualitat de cedits. Arnau Comas i Peque, del Barça B, i José Antonio Soler, de la Cultural, han defensat l’escut del club de la Garrotxa de la millor manera.

Els dos joves futbolistes cedits pel Barça han gaudit de la seva primera temporada com a sèniors acumulant experiència en una categoria competitiva com la segona B. Arnau Comas ha jugat 16 partits al bronze i un de copa demostrant que té molta qualitat a les seves botes i bocabadant a tot el cos tècnic de l’Olot. El futbolista e Cassà de la Selva tornarà a la disciplina del Barça B ja sigui a segona B o a segona A , gràcies al seu bon rendiment com a olotí i al contracte que va firmar l’estiu passat fins el 2022 –els blaugrana han de disputar el play-off exprés per pujar de categoria.

Pel que fa a Peque, el jove atacant ha tingut molta competència en l’atac però ha disputat 18 partits (6 com a titular) i va poder fer el gol de l’empat contra el llavors líder, el Sabadell, en el duel jugat al municipal. A Peque li ha faltat regularitat però el seu rendiment i compromís també ha estat lloat per l’Olot.

Un altre carril que vola

José Antonio Soler també ha dit adeu a l’Olot per tornar a la Cultural, que també ha de disputar el play-off per intentar pujar a segona A. El d’Atzeneta d’Albaida ha traçat una trajectòria de menys a més i ha acabat enamorant a l’afició olotina. Soler ha jugat 20 partits de lliga i un de copa i, tot i que sembla que gràcies al seu rendiment tindrà un lloc a la Cultural, si el club de Lleó acaba ascendint a plata, la seva continuïtat podria ser una incògnita.

El carriler dret marxa com ho va fer fa escasses setmanes Pep Chavarría, l’inquilí del carril esquerre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)