Girona

La continuïtat de Jozabed, dubtosa

Al límit. El Girona, que va anunciar que havia pactat que tots els cedits continuessin al club, ha de treballar ara un acord amb el Celta pel mig

Quan semblava que el Girona havia aconseguit un acord amb tots els clubs involucrats amb els futbolistes que té a la plantilla en qualitat de cedits i així allargar el vincle més enllà del 30 de juny, la continuïtat de Jozabed Sánchez fins al final de la temporada no està clara. L’entitat blanc-i-vermella està treballant per arribar a un acord amb el Celta, el club propietari del migcampista de Mairena del Alcor.

Tot i que el protagonisme de Jozabed ha estat escàs i, de fet, amb Pep Lluís Martí després del confinament no ha disputat ni un sol minut de joc, la voluntat del Girona i del jugador és mantenir el lligam fins que acabi la campanya. Es dona la casualitat que el Celta no ha acordat la renovació de Mazán, cedit pels gallecs al Tenerife, i el futbolista no jugarà més aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)