Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Si guanyem el Lugo farem un pas cap al primer objectiu”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del duel del seu equip a l’Anxo Carro de Lugo, un matx que pot permetre als gironins fer un pas de gegant per classificar-se per al play-off d’ascens i, amb la derrota de l’Osca, apropar-se a dos o tres punts de l’ascens directe quan en faltaran sis per jugar-se. “Estem pensant només en el Lugo, fa poc que som aquí i només pensem en el demà. Els càlculs segur que tothom els fa, però ara tenim quatre punts de marge amb el setè i guanyant farem un pas cap al primer objectiu d’estar entre els sis primers”, va dir el tècnic andalús, convençut que l’equip té marge de creixement a les seves ordres: “Anirem a més. Quan vam arribar, el missatge va ser que volíem ser un equip guanyador i competitiu ja que tenim grans jugadors, a més d’equilibrat. Ens hem enfrontat al Saragossa i l’Almeria, dos bons equips a fora, i els hem guanyat amb opcions de fer-ho més còmodament. Hem de créixer, sumar més gent dins l’àrea rival i tenir més opcions de fer gol.”

Com ja va fer en l’últim partit contra l’Almeria, Francisco es torna a enfrontar a un exequip seu. L’andalús va dirigir els gallecs el curs 2017/18 i per això va mostrar els seus respectes, sobretot, amb els números de Juanfran García al davant, els mateixos que ha aconseguit ell amb el Girona (7 punts de 9 possibles). “El Lugo ve amb la mateixa dinàmica que nosaltres, volen evitar descens i han canviat d’entrenador i de joc. Potser no tenen una identitat clara però sí canviant, cada partit analitzat hem vist coses diferents”, va explicar el tècnic blanc-i-vermell, que afegia: “Últimament utilitzen més el joc directe amb Barreiro, tot i que està sancionat, o Cristian Herrera. Busquen moltes centrades i hi haurà fases de tot durant el partit. Ens haurem d’adaptar i estar concentrats però hem preparat el matx a consciència i sabem què hem de fer.”

A Francisco, de moment, no el preocupa la càrrega física dels seus jugadors, que aquesta setmana hauran jugat tres partits. “Ens ho mirem molt però poso els millors per a cada partit, si no, no seria jo mateix. Intentem recuperar-los al màxim però com a dada, contra l’Almeria, ens vam quedar molt a prop de la segona millor marca en distància correguda”, va puntualitzar l’ex de l’Osca, que s’ha emportat 24 jugadors a Lugo, incloent-hi Ibrahima Kébé i Pau Víctor, del filial.

EN BONA LÍNIA

“Hem de créixer, sumar més gent dins l’àrea rival i tenir més opcions de fer gol”

RIVAL IMPREVISIBLE

“No tenen una identitat clara però sí canviant; ho hem vist en els últims partits”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)