2a divisió FEF

L’Hospi fa valer el lideratge

Fase d’ascens a 2a B. L’equip de Risueño, que hauria pogut sentenciar en el tram final de la primera part, jugarà la final gràcies a la condició de líder quan la lliga es va aturar

L’HOSPITALET 0 SANT ANDREU 0

L’HOSPITALET:Aliaga; Reina (Juste, 86’), Diego, Parera, Eudald; Bruno Vinicius (Ton Ripoll, 46’), Gómez, Martí Soler, Moha (Cristian Alfonso, 46’); Canario (Genar, 57’) i Salinas (Miquel Ripoll, 57’).SANT ANDREU:Craviotto; Llamas (Adri Rivas, 75’), Jaume (Lalo Setién, 75’), Noguera, Escoruela (Ramon Terrats, 70’); Víctor Alonso, Ton Alcover (David Serrano, 70’); Juanan Gallego, Josu, Sergi Serrano (Sergi Moreno, 61’); Elhadji.GOLS:-.ÀRBITRE:Ainara Acevedo Dudley. T.G.: Noguera, Martí Soler, Gómez, Elhadji, Cristian Alfonso, Parera, Miquel Ripoll, Genar, Aliaga i Ramon Terrats.INCIDÈNCIES:Es va guardar un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19. Aficionats del Sant Andreu es van concentrar a les rodalies del Municipal de Badalona i van animar el seu equip durant tot el partit.

El Centre d’Esports l’Hospitalet estarà a la final de la fase d’ascens a segona B, després d’empatar sense gols amb el Sant Andreu al municipal de Badalona. L’equip de la franja vermella fa valer la condició de primer classificat del grup cinquè de tercera divisió en el moment en què la competició va quedar aturada per situar-se a un pas de la divisió de bronze.

Des del servei inicial el partit va ser tan intens i igualat com era de preveure. D’entrada, l’Hospi, que en feia prou amb l’empat, no va arriscar més del compte. El Sant Andreu, en canvi, obligat a dur la iniciativa, mirava de no caure en la trampa de la precipitació. El cas és que, excepte un xut de falta de Ton Alcover que va fregar el pal, en el minut 23, fins al tram final de la primera part no hi va haver oportunitats clares de gol. I totes van ser per a l’equip de Jonathan Risueño, que va saber trobar espais a l’esquena de la defensa andreuenca i, amb quatre fogonades, va estar a punt de sentenciar l’eliminatòria.

De fet, que el marcador en la mitja part continués sent d’empat a zero només s’explica per la sensacional actuació de Carlos Craviotto. El porter quadribarrat va salvar fins a tres un contra un amb Manuel Salinas, quan el gol hauria estat el més normal. Per si no n’hi hagués prou, en el temps afegit Martí Soler va estavellar un xut al pal. L’Hospi havia ensenyat les urpes, però les possibilitats del Sant Andreu continuaven intactes.

En tot cas, després del descans els riberencs van moure la banqueta i, abans del minut 60, van col·locar quatre jugadors de refresc. Risueño va apostar per Cristian Alfonso i Ton Ripoll a les bandes, en lloc de Bruno i Moha, i també va substituir els seus dos davanters: Canario i Salinas. Les aproximacions a l’àrea de Craviotto, però, ja no van ser tan clares com en els darrers moments de la primera part.

El marcador no es movia i cada minut que passava suposava un gram més d’emoció. El Sant Andreu va acabar inclinant el camp a favor seu, però al davant tenia una defensa molt ben organitzada i no va tenir ocasions clares. L’Hospitalet, a més, va interrompre el joc tant com va poder i els minuts finals, deu d’afegit, van estar carregats de nervis.

ELS VESTIDORS

Estic molt content i satisfet per l’esforç que han fet els meus jugadors. Afrontem la final amb il·lusió
Jonathan Risueño
ENTRENADOR DE L’HOSPITALET
Ells han tingut les ocasions més clares quan nosaltres estàvem jugant millor
Mikel Azparren
ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)