3a divisió FEF

El Terrassa, finalista contra un gran Europa

Fase d’ascens a 2a B. El gol de Sergi Arranz a l’inici de la segona part decideix a favor dels egarencs un duel d’estils en què els barcelonins, desacomplexats i decidits, van merèixer més

TERRASSA 1 EUROPA 0

TERRASSA:Ortega; Yayá Sidibé (Eric, 72’), Pelegrín, Carlos, Lucas Viña; Galeano, Álex Fernández (Kevin Alarcón, 73’); Jaume, Coro (Manu, 62’), Poves (Kilian, 62’); Arranz (Joel Cañaveras, 83’).EUROPA:Marc Priego; Guillén (Kilian, 77’), Castell, Álex Cano, Guti; Uri, Prats (Albert Martí, 72’), Alfons Serra; David Jiménez, Joel Jorquera (Eric, 77’) i Jordi Cano.GOLS:1-0 (47’) Arranz.ÀRBITRE:Joan Masip Vidal. T.G.: Arranz, Guillén, Galeano, David Jiménez i Castell.INCIDÈNCIES:Hi va haver minut de silenci per les víctimes de la Covid-19.

El Terrassa serà el rival del CE L’Hospitalet en la final de la fase d’ascens catalana a segona B. En un duel d’estils, l’equip de Xavi Molist va superar l’Europa per la mínima en la segona semifinal, disputada ahir al vespre al municipal de Badalona.

Els del barri de Gràcia van sortir decidits. Intensos i valents, els jugadors que entrena David Vilajoana van arriscar en la pressió i van forçar sis córners en els primers sis minuts. Al davant, però, tenien un rival molt sòlid i físicament superior. Va ser per això que, aprofitant l’estratègia, el Terrassa va disposar de les primeres oportunitats. El partit, en tot cas, es va presentar obert i amb aparicions a les dues àrees. La més clara abans del descans va ser la del jove atacant escapulat Joel Jorquera, que, assistit per Uri en una falta directa, es va quedar sol davant Ortega. El seu xut, però, no va trobar porteria perquè la defensa del Terrassa va reaccionar a temps.

Més sort va tenir Sergi Arranz en la primera acció de la segona part, quan va enviar a la xarxa un servei de cantonada enmig d’un bosc de jugadors. La pilota aturada colpejava, finalment, l’Europa, que, obligat a fer dos gols per classificar-se, no es va arronsar.

El guió no va canviar per a l’equip de Vilajoana, que va arribar una vegada i una altra a la porteria dels rivals. L’absència d’un rematador, però, el va acabar condemnant. De fet, Jordi Cano, el seu davanter més perillós i màxim golejador del grup cinquè de tercera, va fallar, en el minut 60, una rematada a gol de manera inexplicable, quan tenia la porteria tota sola per a ell.

Amb el marcador i el sistema de competició a favor, el Terrassa va deixar passar el temps. Diumenge que ve, contra l’Hospitalet, al mateix escenari, els egarencs disputaran un lloc a segona B la temporada 2020/21.

LA MÉS CLARA

En el minut 60, Jordi Cano va tenir l’empat a les botes però va fallar amb la porta buida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)