3a divisió FEF

El Terrassa guanya l’Europa per la mínima (1-0) i es planta a la final

Fase d’ascens a 2aB.

El Terrassa serà el rival del CE L’Hospitalet en la final de la fase d’ascens catalana a segona B. En un duel d’estils, l’equip de Xavi Molist ha superat l’Europa per la mínima en la segona semifinal, disputada aquest vespre al municipal de Badalona.

Els del barri de Gràcia han sortit decidits a buscar el partit. Intensos i valents, els jugadors que entrena David Vilajoana han arriscat en la pressió i han forçat sis córners en els primers sis minuts. Al davant, però, tenien un rival molt solid i físicament superior. Per això, aprofitant l’estratègia, el Terrassa ha disposat de les primeres oportunitats. El partit, en tot cas, s’ha presentat obert i amb aparicions a les dues àrees. La més clara abans del descans ha estat per al jove atacant escapulat Joel Jorquera que, assistit per Uri en una falta directa, s’ha quedat sol davant Ortega. El seu xut, però, no ha trobat porteria perquè la defensa del Terrassa ha reaccionat a temps.

Més sort ha tingut Sergi Arranz en la primera acció de la segona part, quan ha enviat a la xarxa un servei de cantonada enmig d’un bosc de jugadors. La pilota aturada ha colpejat, finalment, l’Europa que, obligat a fer dos gols per classificar-se, no s’ha arronsat.

El guió no ha canviat per a l’equip de Vilajoana, que ha arribat una vegada i un altra a la porteria rival. L’absència d’un rematador, però, l’ha acabat condemnant. De fet, Jordi Cano, el seu davanter més perillós i màxim golejador del grup cinquè de tercera, ha fallat, en el minut 60, una rematada a gol de manera inexplicable, quan tenia tota la porteria per a ell.

Amb el marcador i el sistema de competició al favor, el Terrassa ha deixat passar el temps. Diumenge que ve, contra l’Hospi, en el mateix escenari, els egarencs disputaran un lloc a segona B en la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)