2a divisió FEF

Superen els contratemps

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Barça B de García Pimienta derrota el Valladolid B amb dos gols del juvenil Konrad de la Fuente i un del capità Monchu i continuarà lluitant per l’ascens

barça B 3 valladolid B 2

BARÇA B:Iñaki Peña, Dani Morer, Jorge Cuenca, Mingueza, Akieme; Monchu, Jandro Orellana (Ludovic Reis, 71’), Matheus Pereira (Nils Mortimer, 85’); Ilaix Moriba, Rei Manaj i Konrad de la Fuente.VALLADOLID B:Samuel; Corral, Alende, Raúl Navarro (Vilarrasa, 85’), Víctor García; Doncel (Mancuso, 85’), Oriol Rey, Jaime, K. Zalazar; Miguel de la Fuente (S. Plaza, 61’), i Miguel Rubio.GOLS:1-0, Konrad (3’); 1-1, Miguel de la Fuente (7’); 2-1, Monchu (58’); 3-1, Konrad (83’); 3-2, Miguel Rubio (90’).ÀRBITRE:Guzmán Mansilla. Grogues a Alende, Oriol Rey, Raúl Navarro, Mingueza, Jandro i Ludovic Reis.ESTADI:Ciutat de Màlaga.

Primer repte superat. El Barça B estarà en la següent eliminatòria de la fase d’ascens a segona divisió A després de derrotar un altre filial, el del Valladolid. Els homes de García Pimienta van superar les baixes acumulades els últims dies de Collado, per lesió, i Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araújo, tots tres jugant a Vitòria amb el primer equip, amb protagonisme del davanter del juvenil, Konrad de la Fuente. Dos gols seus i un altre del capità i líder de l’equip, Monchu, van donar la classificació a l’equip blaugrana, que es va avançar molt aviat, en el minut 3, després d’una penetració per la dreta de Dani Morer i un gol de Konrad d’oportunista. El Valladolid B, però, va reaccionar ràpid i Miguel, el màxim golejador del combinat de Javier Baraja, va empatar aprofitant un bon toc de Zalazar i la manca d’enteniment dels dos centrals blaugrana, Mingueza i Jorge Cuenca. Amb un altre juvenil, Ilaix Moriba, carregant de targetes grogues l’equip rival, es va arribar al descans.

L’inici de la segona part va ser de domini blaugrana i Monchu va culminar una nova jugada per la banda dreta de Dani Morer per posar de nou en avantatge l’onze de García Pimienta. L’última fase del partit va portar oportunitats a les dues porteries. Iñaki Peña va tenir una actuació salvadora davant de Doncel i poc després Konrad va semblar sentenciar el partit després d’una combinació amb Ilaix. El filial blaugrana encara va haver de patir després d’un gol de Miguel Rubio en el minut 90, però va poder adormir el partit en el temps de descompte per aconseguir la victòria.

García Pimienta espera reforços

Aquest matí es produirà una reunió clau a Barcelona en la qual es decidirà si Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araújo, que ahir van ser titulars amb el primer equip a Vitòria, viatgen a Màlaga per reforçar el filial de García Pimienta en els partits que resten de la fase d’ascens a segona divisió A. La idea no li agrada a Setién, que pensa en la Champions, però és probable que algun dels tres ho faci. Pensant en Araújo, caldrà veure si la lesió de Lenglet és important.