2a divisió FEF

Barça B - Badajoz, Balears - Cornellà i Leonesa - Sabadell

Fase d’ascens a 2a divisió. El filial blaugrana jugarà a Algeciras i el Cornellà, a Marbella, a les 20 hores; el Sabadell, a Màlaga, a les 22

El Barça B jugarà contra el Badajoz; el Cornellà, contra l’Atlètic Balears; i el Sabadell, contra la Cultural Leonesa, la segona eliminatòria de la fase d’ascens a segona divisió. El quart emparellament serà entre el Castelló i la Peña Deportiva de Santa Eulàlia. No ha fet falta sorteig ja que, a banda dels dos liders de grup que van quedar eliminats, s’han classificat dos equips que van quedar en quarta posició a la lliga, dos en tercera i dos en segona.

Així doncs, el sorteig que ha tingut lloc aquest migdia, a Marbella, ha decidit només la seu i els horaris dels partits, que es disputaran aquest dijous, 23 de juliol de 2020. El Castelló - Peña Deportiva es jugarà a La Rosaleda de Màlaga, a les 22 hores; el Barça B - Badajoz, al Nuevo Mirador d’Algeciras, a les 20 hores; el Balears - Cornellà, al Lorenzo Cuevas de Marbella, a les 20 hores; i el Cultural Leonesa - Sabadell, al Ciudad de Màlaga, a les 22 hores.

Els guanyadors passaran a la tercera, i última, eliminatòria on es decidiran les dues places per ascendir de categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)