2a divisió FEF

L’Olot ofereix tres alternatives de compensació als seus socis

2a divisió B. Per pal·liar els efectes de la cancel·lació de la lliga per culpa de la Covid-19, els socis podran demanar una deducció del 20% en el preu del carnet del curs vinent, una subscripció a footters per veure els partits de 2a B i 3a o la congelació dels preus del carnet pels cursos 2021/22 i 2022/23, independentment de la categoria en què militi l’equip

“El futbol és un estímul que pot ajudar a recuperar l’autoestima de la ciutat i de l’afició. Som conscients que és relatiu però el club ha fet un esforç per gestionar tot això i ara toca compensar els socis” ha dit el president de l’Olot, Joan Agustí, afegint: “Fem un esforç en els comptes, retardem ingressos del club i fem un esforç financer, però això va en consonància al compromís de responsabilitat econòmica adquirir per la junta. Ara demano el suport dels aficionats i dels socis”. Així s’expressava el màxim mandatari en la roda de premsa per explicar les mesures de compensació als socis per haver-se perdut una part de la temporada per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

El club ha informat sobre les tres alternatives a escollir per als seus aficionats més fidels:

Deducció

Els socis que ho desitgin podran demanar un retorn del 20% de l’import del carnet del curs 2019/20 –el valor proporcional dels partits als quals no han pogut assistir– en forma de rebaixa en el preu del carnet per a la temporada 2020/21.

Subscripció a footters

Davant les incògnites sobre si podran assistir o no espectadors en la primera meitat de la lliga vinent, el club posa com a opció per als socis renunciar a la deducció a canvi d’una subscripció a footters, la plataforma d’streaming que oferirà durant la campanya vinent tots els partits de l’Olot com a local i com a visitant, a més de la resta d’equips de segona B i tercera. Aquesta alternativa permetria als socis assegurar-se veure els enfrontaments de l’equip puguin o no entrar a l’estadi.

Congelació de preus

La tercera opció a escollir és la congelació del preu del carnet de soci per la temporada 2021/22 i 2022/23, independentment de la categoria que estigui competint el primer equip de l’Olot (segona B, segona B PRO o segona A). A més, els socis que triïn aquesta alternativa tindran preferència en la reserva de places per als autobusos que organitzarà l’entitat per acompanyar l’equip en tots els desplaçaments de la primera part de la temporada 2020/21 –es contempla una primera fase amb un subgrup de 10 equips seguint els criteris de proximitat–, sempre que sigui possible pel que fa a la seguretat i la logística.

“Estem molt contents de la resposta i la comprensió dels nostres socis. El club fa tot això per evitar baixes, per mantenir la massa social o augmentar-la tot i els temps complicats”, ha comentat Jordi Reyes, directiu de l’àrea de comunicació de l’Olot.

Els socis tindran fins el 15 d’octubre per escollir l’opció que prefereixin i, en cas de no fer-ho, automàticament es designarà la tercera (congelació del preu dels carnets pel curs 2021/22 i 2022/23 i prioritat en places de busos per a desplaçaments de la primera part del curs vinent).

El propi Reyes, que ja va avançar que les quotes pel curs 2020/21 també quedarien congelades, va explicar mesures pels patrocinadors i els anunciants, els quals també poden escollir entre tres compensacions: deduir l’import del 20% que els correspon en la factura de la tarifa del curs 2020/21, canviar aquest import per entrades o la congelació de les tarifes per la campanya 2021/22 i 2022/23 sigui quina sigui la categoria en què competirà el primer equip: “La resposta ha estat positiva de la gairebé totes les empreses que ens donen suport i això ens fa ser molt optimistes i positius”, ha explicat Joan Agustí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)