3a divisió FEF

Joel Arimany lesionat de gravetat

3a divisió. El davanter de Quart s’ha trencat els lligaments encreuats del genoll dret, sol durant un entrenament amb el seu actual equip, el Deportivo Aragó, i ja ha estat operat a la clínica Quirón de Saragossa

Mala sort pel davanter de Quart Joel Arimany que s’ha trencat els lligaments encreuats del genoll dret en un entrenament preparatori del play-off d’ascens a segona B amb el seu equip, el Deportivo Aragó, el filial del Saragossa. El jugador, amb passat al futbol base del Girona, el Màlaga, el Peralada i la temporada passada a l’Olot, fins que durant el mercat d’hivern va recalar al segon equip del Saragossa, haurà d’estar de baixa entre sis i vuit mesos, després que avui mateix hagi estat operat a la clínica Quirón de la capital aragonesa.

Joel Arimany va disputar vuit partits de lliga amb l’Olot en el grup 3 de segona B i sis amb el Deportivo Aragó, en el grup 17 de tercera abans que la pandèmia de la Covid-19 ho aturés tot. En el retorn a l’activitat, el gironí s’ha lesionat de gravetat però, tot i firmar un contracte fins al final del curs 2019/20, el club aragonès té intenció de renovar a l’atacant per tal d’assegurar la bona recuperació d’Arimany, un bon gest de l’entitat cap al jugador, que té l’objectiu d’intentar tornar abans del final de la campanya 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)